Anderen over ons

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Jennifer
2822024
Hele fijne begeleiding tijdens twee lekker chaotische zwangerschappen. Fijn dat de verloskundigen in Wijk bij Duurstede daar zo goed mee om zijn gegaan!
Franziska
112024
Bedankt team Nieuwegein! Jullie hebben ons super begeleid en zorgden altijd voor een fijne, open, professionele en veilige sfeer. Bij de geboortezaak kan je, je echt thuis voelen!
Sylvia
26112023
Bedankt team Wijk bij Duurstede voor het begeleiden van mijn 4 zwangerschappen! Ik heb enorm genoten van deze bijzondere tijd. \n\nBedankt voor de liefdevolle begeleiding. \n\nIk ga jullie nog missen ?
Nena
20112023
Het team van de geboortezaak in Wijk bij Duurstede heeft mij twee keer fantastisch begeleidt en ervoor gezorgd dat ik een prettige ervaring heb gehad bij de tweede bevalling.
Marjon
31102023
Bij beide zwangerschappen ben ik heel prettig begeleid door de verloskundigen. Ik vond de benadering erg persoonlijk. Bij doorverwijzingen naar het ziekenhuis werd er erg goed toegelicht waarom dit nodig was. Ik me daarom niet onnodig ongerust gemaakt.\nTijdens de bevalling was er volledig ruimte voor mijn eigen wensen en werd er ook 100% in mijn belang gehandeld.
Peggy
1562023
Bij mijn beide zwangerschappen ben ik fantastisch begeleid door de Geboortezaak Leidsche Rijn. Ook de centering pregnancy groep vond ik zeer waardevol en sta ik nog steeds mee in contact na 4 jaar. De verloskundigen zijn stuk voor stuk betrokken, kundig en gaven me een heel persoonlijke begeleiding, ook bij twee miskramen. Ik voelde me veilig en ondersteund en had mede daardoor het vertrouwen om een mooie badbevalling thuis aan te gaan bij mijn tweede zoon. \nNiets dan lof en aanbeveling voor de Geboortezaak!
Janneke
23122022
Tijdens zowel de zwangerschap als de bevalling van mijn zoon en dochter ben ik begeleid door Team Mint uit Utrecht-Leidsche Rijn. Hoewel de twee processen en bevallingen zeer verschillend waren, heb ik de begeleiding in beide gevallen als zeer prettig, warm en menselijk ervaren. Een echte aanrader!
Sabine
1682022
4 weken voor de bevallingsdatum ben ik overgestapt naar De Geboortezaak in LR. Spanningen doordat de verhuizing en de bevalling samen vielen, maar wat hebben de dames mij gerustgesteld en super en deskundig begeleid bij de bevalling. Jullie zijn toppers!
Roos
1572022
Met wat weemoed kijk ik terug op mijn zwangerschap. Het team van Wijk bij Duurstede heeft hieraan bijgedragen. Fijne plek en zeer betrokken!
Roos
1572022
Met een beetje weemoed kijk ik terug op de fijne tijd bij deze ver