Anderen over ons

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Janneke
23122022
Tijdens zowel de zwangerschap als de bevalling van mijn zoon en dochter ben ik begeleid door Team Mint uit Utrecht-Leidsche Rijn. Hoewel de twee processen en bevallingen zeer verschillend waren, heb ik de begeleiding in beide gevallen als zeer prettig, warm en menselijk ervaren. Een echte aanrader!
Sabine
1682022
4 weken voor de bevallingsdatum ben ik overgestapt naar De Geboortezaak in LR. Spanningen doordat de verhuizing en de bevalling samen vielen, maar wat hebben de dames mij gerustgesteld en super en deskundig begeleid bij de bevalling. Jullie zijn toppers!
Roos
1572022
Met wat weemoed kijk ik terug op mijn zwangerschap. Het team van Wijk bij Duurstede heeft hieraan bijgedragen. Fijne plek en zeer betrokken!
Roos
1572022
Met een beetje weemoed kijk ik terug op de fijne tijd bij deze ver
Elise de Heus
2262022
Ook tijdens mijn tweede zwangerschap en thuisbevalling ben ik fantastisch begeleid door het team in Wijk bij Duurstede. Ontzettend dankbaar voor de fijne tijd bij jullie!
Jany van den Berg
1062022
Ik heb gedurende mijn hele zwangerschap, de bevalling en daarna heel veel betrokkenheid en veiligheid gevoeld vanuit de praktijk Wijk bij Duurstede. Zeker als onzekere, eerste keer moeder, was dit heel fijn. Hele fijne verloskundigen, die er altijd zijn wanneer nodig en veel kennis hebben. Ik zou zeker terug gaan, bij een eventuele volgende zwangerschap.
Familie van den Hoff
3052022
Ook tijdens mijn tweede zwangerschap onder controle geweest bij de Geboortezaak in Wijk bij Duurstede. Het is een fijn team waar ik me echt gehoord heb gevoeld. Je bent hier geen nummertje. Ga vooral zo door team Wijk bij Duurstede. Nogmaals dank voor jullie fijne begeleiding!
Wessel en Yvonne
2452022
Top begeleiding en zorg gehad bij de zwangerschap, bevalling en zorg van onze eerste. Duidelijk, warm en daadkrachtig. Ga zo door team Nieuwegein!
Marlijn
2742022
We hebben in onze tweede zwangerschap en bij de bevalling wederom hele fijne begeleiding gehad van team Houten. We voelden ons welkom en er stond altijd iemand klaar. Bedankt dames!
Stefanie
1542022
Iedereen was altijd heel vriendelijk, deskundig en oprecht belangstellend. Ik heb me vanaf het eerste contact in goede handen gevoeld. Bedankt!