Anderen over ons

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Sylvia
26112023
Bedankt team Wijk bij Duurstede voor het begeleiden van mijn 4 zwangerschappen! Ik heb enorm genoten van deze bijzondere tijd. \n\nBedankt voor de liefdevolle begeleiding. \n\nIk ga jullie nog missen ?
Nena
20112023
Het team van de geboortezaak in Wijk bij Duurstede heeft mij twee keer fantastisch begeleidt en ervoor gezorgd dat ik een prettige ervaring heb gehad bij de tweede bevalling.
Marjon
31102023
Bij beide zwangerschappen ben ik heel prettig begeleid door de verloskundigen. Ik vond de benadering erg persoonlijk. Bij doorverwijzingen naar het ziekenhuis werd er erg goed toegelicht waarom dit nodig was. Ik me daarom niet onnodig ongerust gemaakt.\nTijdens de bevalling was er volledig ruimte voor mijn eigen wensen en werd er ook 100% in mijn belang gehandeld.
Peggy
1562023
Bij mijn beide zwangerschappen ben ik fantastisch begeleid door de Geboortezaak Leidsche Rijn. Ook de centering pregnancy groep vond ik zeer waardevol en sta ik nog steeds mee in contact na 4 jaar. De verloskundigen zijn stuk voor stuk betrokken, kundig en gaven me een heel persoonlijke begeleiding, ook bij twee miskramen. Ik voelde me veilig en ondersteund en had mede daardoor het vertrouwen om een mooie badbevalling thuis aan te gaan bij mijn tweede zoon. \nNiets dan lof en aanbeveling voor de Geboortezaak!
Janneke
23122022
Tijdens zowel de zwangerschap als de bevalling van mijn zoon en dochter ben ik begeleid door Team Mint uit Utrecht-Leidsche Rijn. Hoewel de twee processen en bevallingen zeer verschillend waren, heb ik de begeleiding in beide gevallen als zeer prettig, warm en menselijk ervaren. Een echte aanrader!
Sabine
1682022
4 weken voor de bevallingsdatum ben ik overgestapt naar De Geboortezaak in LR. Spanningen doordat de verhuizing en de bevalling samen vielen, maar wat hebben de dames mij gerustgesteld en super en deskundig begeleid bij de bevalling. Jullie zijn toppers!
Roos
1572022
Met wat weemoed kijk ik terug op mijn zwangerschap. Het team van Wijk bij Duurstede heeft hieraan bijgedragen. Fijne plek en zeer betrokken!
Roos
1572022
Met een beetje weemoed kijk ik terug op de fijne tijd bij deze ver
Elise de Heus
2262022
Ook tijdens mijn tweede zwangerschap en thuisbevalling ben ik fantastisch begeleid door het team in Wijk bij Duurstede. Ontzettend dankbaar voor de fijne tijd bij jullie!
Jany van den Berg
1062022
Ik heb gedurende mijn hele zwangerschap, de bevalling en daarna heel veel betrokkenheid en veiligheid gevoeld vanuit de praktijk Wijk bij Duurstede. Zeker als onzekere, eerste keer moeder, was dit heel fijn. Hele fijne verloskundigen, die er altijd zijn wanneer nodig en veel kennis hebben. Ik zou zeker terug gaan, bij een eventuele volgende zwangerschap.