Anderen over ons

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Joël en Maaike
15102019
In 1 woord: geweldig. De begeleiding tijdens de zwangerschap en de bevalling was heel goed.
De verloskundigen en ook de receptioniste/telefoniste tonen persoonlijke betrokkenheid en zijn zeer goed bereikbaar. De begeleiding tijdens de bevalling zelf was heel fijn. We voelden ons echt gesteund op de momenten dat dit nodig was. Een geweldige verloskundigenpraktijk!
Anke
1102019
Ik voelde me vanaf het begin af aan thuis bij de Geboortezaak. We werden serieus genomen, onze wensen werden als belangrijk gezien en er werd niets opgelegd. De verloskundigen waren altijd bereikbaar, dag en nacht, en daar hebben we ook gebruik van gemaakt. Fijne begeleiding, tijdens de zwangerschap en de bevalling. Dank!!
Jan & Sietske
1992019
Tijdens onze eerste zwangerschap zijn we begeleid door de Geboortezaak. We hoefden niet na te denken over de begeleiding voor onze tweede zwangerschap. Toen en nu zijn we heel goed begeleid. Er wordt altijd een luisterend oor geboden en je kunt altijd contact opnemen als er vragen of zorgen zijn. De begeleiding tijdens de thuis bevalling was ook heel fijn. Niets anders dan lof voor de meiden van de Geboortezaak in Nieuwegein!
Giusi & Manolo
1792019
Heel erg bedankt voor de fantastische zorg tijdens mijn zwangerschap en bevalling!
Top team :)
Audrey
292019
Op de helft van je zwangerschap overstappen naar een andere verloskundige is toch wel even je weg zoeken. Ik moet zeggen ik heb me elke controle welkom gevoeld en begrepen. Bevalling ging supergoed. Allemaal bedankt voor de begeleiding en Leonie bedankt voor de hulp tijdens de bevalling.
Cees en José
3082019
Enorm bedankt voor jullie fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling! Ik heb altijd gevoeld dat ik bij jullie terecht kon en dat ik in goede handen was.
José en Bart
1882019
Dankjulliewel voor de fantastische begeleiding en adviezen tijdens de zwangerschap! Jullie weten de juiste toon te raken, nemen altijd de tijd, hebben de juiste kennis in huis, geven goed advies én doen dat op een manier die vertrouwen geeft. De perfecte combinatie om de (stuit)bevalling met veel vertrouwen tegemoet te zien. Nogmaals dank!
Sietske
1482019
Ook tijdens mijn tweede zwangerschap ben ik weer heel fijn begeleid! Er is altijd een luisterend oor en er wordt echt naar je geluisterd. Bedankt toppers!
Inge
1382019
Heel erg bedankt voor de goede begeleiding tijdens en na mijn zwangerschap! Ik heb jullie deskundigheid en betrokkenheid erg gewaardeerd!
Patty
382019
Jullie hebben echt een fantastisch team. Verwacht werd dat ik weer met 41 weken ging bevallen. Ook de gynaecologen hartstikke bedankt voor alle hulp. Gelukkig ging de kleine toch keren waardoor ik een goede thuisbevalling mocht doen met 38 weken.