Anderen over ons

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Audrey
292019
Op de helft van je zwangerschap overstappen naar een andere verloskundige is toch wel even je weg zoeken. Ik moet zeggen ik heb me elke controle welkom gevoeld en begrepen. Bevalling ging supergoed. Allemaal bedankt voor de begeleiding en Leonie bedankt voor de hulp tijdens de bevalling.
Cees en José
3082019
Enorm bedankt voor jullie fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling! Ik heb altijd gevoeld dat ik bij jullie terecht kon en dat ik in goede handen was.
José en Bart
1882019
Dankjulliewel voor de fantastische begeleiding en adviezen tijdens de zwangerschap! Jullie weten de juiste toon te raken, nemen altijd de tijd, hebben de juiste kennis in huis, geven goed advies én doen dat op een manier die vertrouwen geeft. De perfecte combinatie om de (stuit)bevalling met veel vertrouwen tegemoet te zien. Nogmaals dank!
Sietske
1482019
Ook tijdens mijn tweede zwangerschap ben ik weer heel fijn begeleid! Er is altijd een luisterend oor en er wordt echt naar je geluisterd. Bedankt toppers!
Inge
1382019
Heel erg bedankt voor de goede begeleiding tijdens en na mijn zwangerschap! Ik heb jullie deskundigheid en betrokkenheid erg gewaardeerd!
Patty
382019
Jullie hebben echt een fantastisch team. Verwacht werd dat ik weer met 41 weken ging bevallen. Ook de gynaecologen hartstikke bedankt voor alle hulp. Gelukkig ging de kleine toch keren waardoor ik een goede thuisbevalling mocht doen met 38 weken.
Esther
1772019
Zo jammer dat je na je bevalling weer afscheid van ze moet nemen...
Bedankt voor de fantastische zorg tijdens mijn zwangerschap en bevalling!
Linda
1772019
Wat een fantastisch team!
Wij voelde ons enorm welkom!
Bedankt!
Marieke
1462019
Wat een goed team! Ik/ we hebben hele goede en deskundige begeleiding gehad, waardoor we met veel vertrouwen de bevalling tegemoet gingen. Ik kon altijd met vragen bij jullie terecht en heb me nooit een nummer gevoeld. Bedankt!
Debbie
1362019
Leuke praktijk met fantastische meiden die altijd voor je klaarstaan.3 zwangerschappen hier begeleid en meer dan tevreden! Bedankt!