Anderen over ons

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Weina
2192018
Beste Noortje,
Wat verdrietig dat je een jaar na de geboorte van jullie kindje nog zoveel klachten hebt. We hebben elkaar in mei uitgebreid gesproken, maar uiteraard willen we binnenkort graag weer met je in gesprek. We nemen deze week contact met je op.
Groetjes, Weina
Noortje
2192018
Vorig jaar gebruik gemaakt van de Geboortezaak Leidsche Rijn. Grote praktijk met veel verloskundigen, die erg lief en fijn zijn. Echter zijn er wel 2 grote steken gevallen:

- er werd geen extra echo meer gedaan op het einde, terwijl ik aangaf dat het niet goed voelde. Uiteindelijk zelf een echo betaald en toen bleek mijn gevoel te kloppen en was het kindje veel te hard gegroeid. Ik ben toen zelfs nog onderzocht op zwangerschapssuiker
- mijn bevalplan is niet overlegd met de gynaecoloog vantevoren, en niet tijdens de overdracht in het ziekenhuis zelf. De geboortezaak heeft aangegeven dat dit een fout was. Uiteindelijk heb ik hierdoor alsnog een vacuum extractie gekregen terwijl dit niet het juiste was. Ik heb hierdoor 4 maanden in een rolstoel gezeten, veel revalidatie gehad, een herstel operatie moeten ondergaan en ik ben nu 1 jaar verder en werk nog steeds niet. Waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden, maar in de nazorg heb ik steeds zelf contact moeten zoeken. Ik voel me erg in de steek gelaten.

Volgende keer kies ik voor een kleinere praktijk, waar iedereen mij en mijn gezondheid kent.
Sanne
1092018
Begeleid door de geboortezaak in Wijk bij Duurstede. Een kleine maar zeer fijne praktijk. Met een mega top team! Zeer aardige en deskundige dames. Laten je echt welkom, gesteund en gehoord voelen. Ook fijn dat ze op het juiste moment de juiste informatie kunnen verstrekken waardoor je je echt veilig voelt. Tijdens de bevalling heeft de verloskundige voor me gestreden in het ziekenhuis zodat ik niet naar een ander ziekenhuis overgeplaatst hoefde te worden met 7 cm ontsluiting. Zeker een aanrader!
Dewi
1092018
Ondanks dat mijn zwangerschap niet verlopen is hoe we hadden gehoopt wil ik alle verloskundigen van de praktijk in Houten onwijs bedanken voor de begeleiding in deze moeilijke periode. Natuurlijk is het voor jullie voornamelijk een prachtige baan met veel blijdschap. Desondanks weten jullie ook zeer kundig om te gaan met moeilijke situaties. Ik draag jullie een warm hart toe en hoop voor een tweede zwangerschap bij jullie te bevallen van een gezond kindje.
Nelleke
2182018
Twee keer begeleid en thuis bevallen onder begeleiding van Philine. Beide als zeer positief ervaren. Kundig, nuchter en professioneel!
Jolanda
1782018
Begeleid door geboortezaak Wijk bij Duurstede. Enorm goede ervaring (bij beide zwangerschappen trouwens). Het was wederom geen fijne zwangerschap (hyperemesis gravidarum tot 20 weken), maar wat een fijne begripvolle empathische begeleiding! Super lieve, ervaren verloskundigen die altijd voor je klaar staan!
Lydia
1582018
Begeleiding gehad van geboortezaak wijk bij Duurstede. Wat een topteam! Hele goede en fijne begeleiding gehad tijdens zwangerschap en bevalling. Zeker aan te bevelen!
Chrissy
1482018
Voor mijn tweede kindje ben ik begeleid door de geboortezaak Houten. Erg fijne en kundige meiden, die goed luisteren en de tijd nemen voor je. Ik kon er altijd terecht met mijn vragen en zorgen. Ik ben erg tevreden!!
Dinja
2472018
Hele fijne en betrokken zorgverleners bij de geboortezaak Houten! Heb een top begeleiding gehad en altijd het gevoel gekregen dat ze echt luisterden naar mij. Ik zou ze iedereen aanraden!
Suzanne
1972018
Wat een geweldige team bij de geboortezaak in Wijk bij Duurstede. Ik had niet bepaald een fijne zwangerschap en wat klachten. Ik kom ten alle tijden bellen en kwamen zelfs bij mij langs. Dat was erg fijn! Ook tijdens de bevalling werd ik erg goed begeleid. Niks anders dan lof voor deze kanjers! Ik zou ze iedereen aanraden!