Anderen over ons

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Ilona
16102018
Wat een fijne praktijk is geboortezaak Wijk bij Duurstede!
Heel betrokken en leuk team verloskundigen met kennis van zaken, zeker een aanrader voor deze regio!
Super bedankt voor de fijne tijd tijdens onze zwangerschap!
Linda
9102018
Team Oker van Leidsche Rijn heeft ons tijdens mijn zwangerschap en bevalling uitstekend begeleid. Alle verloskundigen zijn deskundig, down to earth, geven goede adviezen en hebben tussendoor tijd voor een gezellig praatje. Ook konden we merken dat jullie als team goed op elkaar zijn ingespeeld en altijd goed voorbereid een afspraak ingaan. Mede door jullie begeleiding kunnen we terug kijken op een hele mooie zwangerschap en goede bevalling! Bedankt hiervoor!
Souad
2492018
Hallo lieve verloskundigen van de Geboortezaak,

We zijn intussen bijna 6 maanden verder maar ik wil jullie alsnog enorm bedanken voor de super begeleiding tijdens mijn 2 zwangerschappen. Door de hectiek van de kraamperiode/verhuizing heb ik niet meer de kans gehad om langs te komen voor een nacontrole. Dus bij deze... bedankt! Jullie hebben me fantastisch begeleid tijdens beide zwangerschappen.

Lieve groetjes uit Brabant,

Bernadette
2492018
Dank jullie wel team Oker uit Utrecht dat ik met veel plezier kan terug kijken op mijn zwangerschap (al was deze niet zonder kwaaltjes) en een hele mooie bevalling in het ziekenhuis en toch in bad. Jullie hebben mij het vertrouwen gegeven wat ik nodig had om zo ontspannen mogelijk te bevallen, het bad en lachgas hielpen natuurlijk ook. De borstvoeding was even wennen maar nu dat goed loopt is het grote genieten begonnen. Ik zie jullie nog bij de nacontrole.


Saskia
2492018
Wat een fijne verloskundigen in Leidsche Rijn! Jullie hebben ons zo goed begeleid. Ik heb deel genomen aan Centering Pregnancy, een aanrader.
Weina
2192018
Beste Noortje,
Wat verdrietig dat je een jaar na de geboorte van jullie kindje nog zoveel klachten hebt. We hebben elkaar in mei uitgebreid gesproken, maar uiteraard willen we binnenkort graag weer met je in gesprek. We nemen deze week contact met je op.
Groetjes, Weina
Noortje
2192018
Vorig jaar gebruik gemaakt van de Geboortezaak Leidsche Rijn. Grote praktijk met veel verloskundigen, die erg lief en fijn zijn. Echter zijn er wel 2 grote steken gevallen:

- er werd geen extra echo meer gedaan op het einde, terwijl ik aangaf dat het niet goed voelde. Uiteindelijk zelf een echo betaald en toen bleek mijn gevoel te kloppen en was het kindje veel te hard gegroeid. Ik ben toen zelfs nog onderzocht op zwangerschapssuiker
- mijn bevalplan is niet overlegd met de gynaecoloog vantevoren, en niet tijdens de overdracht in het ziekenhuis zelf. De geboortezaak heeft aangegeven dat dit een fout was. Uiteindelijk heb ik hierdoor alsnog een vacuum extractie gekregen terwijl dit niet het juiste was. Ik heb hierdoor 4 maanden in een rolstoel gezeten, veel revalidatie gehad, een herstel operatie moeten ondergaan en ik ben nu 1 jaar verder en werk nog steeds niet. Waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden, maar in de nazorg heb ik steeds zelf contact moeten zoeken. Ik voel me erg in de steek gelaten.

Volgende keer kies ik voor een kleinere praktijk, waar iedereen mij en mijn gezondheid kent.
Sanne
1092018
Begeleid door de geboortezaak in Wijk bij Duurstede. Een kleine maar zeer fijne praktijk. Met een mega top team! Zeer aardige en deskundige dames. Laten je echt welkom, gesteund en gehoord voelen. Ook fijn dat ze op het juiste moment de juiste informatie kunnen verstrekken waardoor je je echt veilig voelt. Tijdens de bevalling heeft de verloskundige voor me gestreden in het ziekenhuis zodat ik niet naar een ander ziekenhuis overgeplaatst hoefde te worden met 7 cm ontsluiting. Zeker een aanrader!
Dewi
1092018
Ondanks dat mijn zwangerschap niet verlopen is hoe we hadden gehoopt wil ik alle verloskundigen van de praktijk in Houten onwijs bedanken voor de begeleiding in deze moeilijke periode. Natuurlijk is het voor jullie voornamelijk een prachtige baan met veel blijdschap. Desondanks weten jullie ook zeer kundig om te gaan met moeilijke situaties. Ik draag jullie een warm hart toe en hoop voor een tweede zwangerschap bij jullie te bevallen van een gezond kindje.
Nelleke
2182018
Twee keer begeleid en thuis bevallen onder begeleiding van Philine. Beide als zeer positief ervaren. Kundig, nuchter en professioneel!