Anderen over ons

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Jolanda
1782018
Begeleid door geboortezaak Wijk bij Duurstede. Enorm goede ervaring (bij beide zwangerschappen trouwens). Het was wederom geen fijne zwangerschap (hyperemesis gravidarum tot 20 weken), maar wat een fijne begripvolle empathische begeleiding! Super lieve, ervaren verloskundigen die altijd voor je klaar staan!
Lydia
1582018
Begeleiding gehad van geboortezaak wijk bij Duurstede. Wat een topteam! Hele goede en fijne begeleiding gehad tijdens zwangerschap en bevalling. Zeker aan te bevelen!
Chrissy
1482018
Voor mijn tweede kindje ben ik begeleid door de geboortezaak Houten. Erg fijne en kundige meiden, die goed luisteren en de tijd nemen voor je. Ik kon er altijd terecht met mijn vragen en zorgen. Ik ben erg tevreden!!
Dinja
2472018
Hele fijne en betrokken zorgverleners bij de geboortezaak Houten! Heb een top begeleiding gehad en altijd het gevoel gekregen dat ze echt luisterden naar mij. Ik zou ze iedereen aanraden!
Suzanne
1972018
Wat een geweldige team bij de geboortezaak in Wijk bij Duurstede. Ik had niet bepaald een fijne zwangerschap en wat klachten. Ik kom ten alle tijden bellen en kwamen zelfs bij mij langs. Dat was erg fijn! Ook tijdens de bevalling werd ik erg goed begeleid. Niks anders dan lof voor deze kanjers! Ik zou ze iedereen aanraden!
Daphne
352018
Wat een leuk team van dames bij Geboortezaak Leidsche Rijn (Het Zand)! Ik ben zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling goed begeleid door jullie. Het is inmiddels alweer 8 weken geleden de bevalling, maar het was een zeer fijne ervaring mede door de zeer fijne begeleiding. Bedankt voor alle goede zorgen voor mij, mijn partner en onze dochter!
Rianne
1842018
Centering pregnancy bij de praktijk in Houten was een prettige manier om mij voor te bereiden op de komst van onze tweede dochter. De aanwezigheid van een kraamverzorgende bij de bijeenkomsten was een goede aanvulling. Toen de bevalling in de vroege ochtend begon was Juliette snel ter plaatse en goed op de hoogte van mijn wensen. Ik voelde dat ik zelf de regie had over mijn bevalling, gesteund door Juliette.
Danielle
1632018
Een praktijk waar je je welkom voelt, waar ervaren verloskundige werken en je een goede begeleiding krijgt. Wat wil je nog meer?!
Roxanne
1332018
Mijn zwangerschap kwam totaal onverwacht, bleek ook verder te zijn dan eerst gedacht maar desondanks werd ik heel goed geinformeerd en geholpen bij alles. Ik had naar mijn idee een unieke situatie, ben slechthorend en heb een man die geen nederlands sprak maar daar werd heel goed rekening mee gehouden, ze pasten zich goed aan. Ze vonden het ook helemaal niet erg als ik bij een kleine bezorgheid een sms stuurde of dergelijk, had echt het gevoel dat ze altijd klaarstaan voor way je ook maar nodig hebt, ze zijn bereid om je alle benodogde hulp en informatie te bieden. Hele fijne ervaring, hele fijne mensen, een hele fijne praktijk!
Els
1332018
Wat hebben jullie ons super fijn begeleidt (utrecht lr). Persoonlijke begeleiding en ruimte om mijn wensen te bespreken.
Ook de centring pregnancy beviel erg goed.
Ik kijk dankzij jullie goede begeleiding erg positief terug op mijn zwangerschap en bevalling.