Anderen over ons

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Daphne
352018
Wat een leuk team van dames bij Geboortezaak Leidsche Rijn (Het Zand)! Ik ben zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling goed begeleid door jullie. Het is inmiddels alweer 8 weken geleden de bevalling, maar het was een zeer fijne ervaring mede door de zeer fijne begeleiding. Bedankt voor alle goede zorgen voor mij, mijn partner en onze dochter!
Rianne
1842018
Centering pregnancy bij de praktijk in Houten was een prettige manier om mij voor te bereiden op de komst van onze tweede dochter. De aanwezigheid van een kraamverzorgende bij de bijeenkomsten was een goede aanvulling. Toen de bevalling in de vroege ochtend begon was Juliette snel ter plaatse en goed op de hoogte van mijn wensen. Ik voelde dat ik zelf de regie had over mijn bevalling, gesteund door Juliette.
Danielle
1632018
Een praktijk waar je je welkom voelt, waar ervaren verloskundige werken en je een goede begeleiding krijgt. Wat wil je nog meer?!
Roxanne
1332018
Mijn zwangerschap kwam totaal onverwacht, bleek ook verder te zijn dan eerst gedacht maar desondanks werd ik heel goed geinformeerd en geholpen bij alles. Ik had naar mijn idee een unieke situatie, ben slechthorend en heb een man die geen nederlands sprak maar daar werd heel goed rekening mee gehouden, ze pasten zich goed aan. Ze vonden het ook helemaal niet erg als ik bij een kleine bezorgheid een sms stuurde of dergelijk, had echt het gevoel dat ze altijd klaarstaan voor way je ook maar nodig hebt, ze zijn bereid om je alle benodogde hulp en informatie te bieden. Hele fijne ervaring, hele fijne mensen, een hele fijne praktijk!
Els
1332018
Wat hebben jullie ons super fijn begeleidt (utrecht lr). Persoonlijke begeleiding en ruimte om mijn wensen te bespreken.
Ook de centring pregnancy beviel erg goed.
Ik kijk dankzij jullie goede begeleiding erg positief terug op mijn zwangerschap en bevalling.
Mirjam
132018
Wij hebben een super fijne ervaring met de geboortezaak in Wijk bij Duurstede. Ook al werd ik overgenomen door het ziekenhuis, alle verloskundigen bleven betrokken bij mij. En het voelde zo oprecht. Heel blij met deze lieve dames!
De Geboortezaak Utrecht-Leidsche Rijn
122017
Wat een leuke verloskundigen werken hier! Hun aanpak is vlot, duidelijk en warm, maar zonder getut. Bovendien doet deze praktijk aan CenteringPregnancy - controles in groepsverband, twee uur per drie weken en dat is echt een fantastische en heel gezellige manier om heel bewust met je zwangerschap bezig te zijn.
De Geboortezaak Utrecht-Leidsche Rijn
122017
Wat een fijne begeleiding! Iedereen is even lief en behulpzaam. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en jullie namen altijd alle tijd voor me. Ook tijdens de bevalling ben ik heel erg goed geholpen! Raar om nu niet meer op controle te hoeven komen! Onze oudste dochter zal het ook gaan missen, zij vond het altijd geweldig om de babydokter te helpen!
Bedankt voor alles!
De Geboortezaak Utrecht-Leidsche Rijn
122017
Wat een mooie organisatie.
Vorig jaar meegedaan aan het concept CenteringPregnancy en heb daar bijzonder veel aan gehad. Alles komt aan bod wat betreft de zwangerschap maar ook de bevalling en kraamperiode worden besproken. Geen vraag of onderwerp is te gek.
De verloskundigen zijn stuk voor stuk geweldige mensen,hebben alle geduld van de wereld en steunen je door dik en dun.
De Geboortezaak Wijk bij Duurstede
122017
Prettig dat de verloskundige ook met elkaar overleggen als er iets met jou of de baby is en dat ze allemaal op de hoogte zijn en wat er eventueel gedaan moet worden.