Anderen over ons

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Floor
1112021
Tja, zo’n klein vakje en zoveel lof dat gaat niet passen... :-) geweldige en persoonlijke begeleiding!!!
Gaby
412021
Veel dank voor de geweldige begeleiding tijdens mijn zwangerschap en (thuis)bevalling! De kleinschaligheid van de praktijk en de deskundigheid en betrokkenheid van de verloskundigen, maken dat ik met een heel goed gevoel terugkijk op zowel de zwangerschap als bevalling. Nogmaals veel dank daarvoor!
Felice
16122020
Mijn dank is groot aan alle lieve Verloskundigen van de Geboortezaak. Tijdens mn hele zwangerschap heb ik goede zorg an hen ontvangen. Ze zijn kundig, ervaren en betrokken waardoor ik me gezien, gehoord en veilig voelde in hun handen. \nDaardoor kijk ik heel erg fijn terug op de begeleiding tijdens mijn zwangerschap door hen.
Patricia
16122020
Gedurende twee zwangerschappen/bevallingen enorm goed geholpen door de verloskundigen in Leidsche Rijn. Ze nemen al je zorgen, verzoeken en vragen in de zwangerschap serieus en begeleiden je geweldig tijdens de bevalling. Bedankt voor de goede zorgen dames!
Gabrielle
15122020
Dank voor alle zorg! In het bijzonder Leonie die mijn bevalling en grootste deel van de zwangerschap heeft begeleid, dank voor alles!
Stephanie
15122020
Geboortezaak in Wijk bij Duurstede als zeer prettig ervaren. Beide keren dezelfde verloskundige gehad bij de bevalling. Als er wat is kan je ze altijd bellen, en ze nemen echt de tijd voor je.
Aafke
15122020
Ik heb het gehele zwangerschap echos en controles door de geboortezaak Antonius nieuwegein als zeer goed en prettig ervaren. Ik voelde me welkom en erg goed behandeld. Er werd met mij en mijn man meegedacht (erg prettig in een tijd waarin Corona voor de nodige onzekerheden en beperkingen zorgde), er was ruim voldoende tijd voor informatie en vragen en ook rondom de bevalling was de zorg professioneel en persoonlijk. Bedankt!
Linda
19112020
Super tevreden over de locatie in Houten. 2 zwangerschappen begeleiding en zorg gekregen van de lieve en bekwame dames. 2e kindje op de wereld geholpen door Elzemarie in het ziekenhuis. Ontzettend dankbaar voor haar steun en snelle handelen vanwege super snelle bevalling. Kan iedereen de praktijk aanraden.\nBedankt lieve dames.
Eva
17112020
Bij de Geboortezaak Leidsche Rijn al 2x geweldig begeleid. Elk van de dames heeft altijd tijd en rust voor je vragen en zorgen. Echte engelen!
Jolanda
17112020
Wat een geweldige begeleiding en goede zorg hebben we gehad van de Geboortezaak te Wijk bij Duurstede! Top hoe deze verloskundigen omgaan met de situaties waarin wij terecht kwamen. Dankzij hun deskundigheid en het snelle handelen heeft onze dochter geen schade overgehouden aan complicaties die zich voor deden in de eerste dagen na de bevalling.