Anderen over ons

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Isabeau
1422020
Zeer waardevolle, duidelijke en lieve begeleiding zowel tijdens de zwangerschap, de bevalling en erna. Ik zou "De geboortezaak Nieuwegein" bij iedereen aanbevelen en zelf ook opnieuw voor deze praktijk kiezen bij een evt. volgende zwangerschap.
Ashna Ramsaran
1322020
Ben drie keer goed begeleid en ondersteund. Uiteindelijk medisch bevallen, maar zou zo weer voor jullie kiezen. Een warm team met top verloskundigen.
Shanna
2112020
Fijne begeleiding en een betrokken team in Houten, met genoeg ruimte voor vragen en overleg. Heel erg bedankt voor het ondersteunen tijdens deze bijzondere tijd!
Suzanne
2112020
Ook deze keer heel fijn begeleid door de dames van geboortezaak Wijk bij Duurstede! Erg vriendelijk en erg betrokken. Echte aanrader!
Ouassima
2112020
Hele fijne zorg gehad in Leidsche Rijn. Ook erg prettig begeleid tijdens de bevalling.
Esmé
30122019
Zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling en het kraambed zeer fijn begeleid door de verloskundigen uit Wijk bij Duurstede. Vakkundig, meedenkend, geduldig maar vooral ontzettend betrokken. We voelden ons altijd serieus genomen. Dank jullie wel voor alles!
Alexandra
29122019
Iedereen van de Geboortezaak Leidsche Rijn is heel warmhartig en betrokken. Ik voelde me erg thuis en ik ben heel goed begeleid. Zelfs na de bevalling was er nog warm contact.
Emma
19122019
Ik heb vakkundige, professionele en prettige zorg ontvangen van de locatie Wijk bij Duurstede tijdens mijn zwangerschap, bevalling en daarna. Nogmaals veel dank! Ik zou deze praktijk absoluut aanraden.
Saskia
19122019
Onwijs vriendelijke verloskundigen en zeer professioneel. Namen altijd de tijd voor ons en ook tijdens onze thuisbevalling geweldig goed geholpen. Zou het zo over doen!
Rowi & Robin
29112019
Allereerst bedankt voor alles! Wij hebben ons altijd enorm welkom gevoeld bij de geboortezaak, er werken mensen met een warm hart. Tijdens onze zwangerschap zijn er een aantal spannende dingen aanbod gekomen, maar jullie wisten hier goed mee om te gaan. Fijne gesprekken en een duidelijke uitleg. Jullie hebben een super team, jullie handelen op de juiste manier. Mijn bevalling is uit eindelijk medisch geworden.