Anderen over ons

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Esmé
30122019
Zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling en het kraambed zeer fijn begeleid door de verloskundigen uit Wijk bij Duurstede. Vakkundig, meedenkend, geduldig maar vooral ontzettend betrokken. We voelden ons altijd serieus genomen. Dank jullie wel voor alles!
Alexandra
29122019
Iedereen van de Geboortezaak Leidsche Rijn is heel warmhartig en betrokken. Ik voelde me erg thuis en ik ben heel goed begeleid. Zelfs na de bevalling was er nog warm contact.
Emma
19122019
Ik heb vakkundige, professionele en prettige zorg ontvangen van de locatie Wijk bij Duurstede tijdens mijn zwangerschap, bevalling en daarna. Nogmaals veel dank! Ik zou deze praktijk absoluut aanraden.
Saskia
19122019
Onwijs vriendelijke verloskundigen en zeer professioneel. Namen altijd de tijd voor ons en ook tijdens onze thuisbevalling geweldig goed geholpen. Zou het zo over doen!
Rowi & Robin
29112019
Allereerst bedankt voor alles! Wij hebben ons altijd enorm welkom gevoeld bij de geboortezaak, er werken mensen met een warm hart. Tijdens onze zwangerschap zijn er een aantal spannende dingen aanbod gekomen, maar jullie wisten hier goed mee om te gaan. Fijne gesprekken en een duidelijke uitleg. Jullie hebben een super team, jullie handelen op de juiste manier. Mijn bevalling is uit eindelijk medisch geworden.
Kelly
22112019
Super fijn team! Heel goed geholpen en meedenkend ondanks dat ik overgenomen werd door het ziekenhuis.
Zowel bij me eerste maar ook 2de zwangerschap. Ga zo door Geboortezaak!
wilma
21112019
Iedereen is betrokken en professioneel. Super begeleid na een heftige bevalling in het ziekenhuis. Voor de tweede keer een super goede ervaring met de geboortezaak.
Rosanne
14112019
Ik ben erg tevreden met mijn begeleiding van team mint bij mijn 2e zwangerschap. Iedereen is zeer betrokken, professioneel en geven je de ruimte om alles te bespreken. Ook de begeleiding tijdens de bevalling was top. Bovendien vond ik het nabespreken en de nazorg erg fijn. Dat was ik niet gewend bij mijn 1e medische bevalling. Kortom een zeer fijne ervaring gehad bij de geboortezaak.
Alex & Jiska
14112019
Voor iedereen die twijfelt, de geboorte zaak is een aanrader! Empatisch, bekwaam personeel wat graag met je meedenkt en luistert naar jou. Heftige bevalling gehad, maar alle lof voor Weina, zowel tijdens de bevalling als tijdens het natraject. Fijn dat je van begin van je zwangerschap tot een paar week erna bij het team terecht kan. Telefonisch of per e-mail, ze zijn goed bereikbaar. Bedankt team Mint!
Mariam
11112019
Fijne evaring gehad bij de geboortezaak.