https://www.degeboortezaak.nl/echo/pretecho/_435____NL


Anderen over ons

Benieuwd hoe andere (aanstaande) ouders onze zorg hebben ervaren?

Bekijk ervaringen

Pretecho, als jullie je kindje nog langer willen bewonderen

Tijdens de standaard echo’s wordt jullie veel verteld over de ontwikkeling van je kindje en kun je mee kijken naar je kindje. De nadruk ligt tijdens deze echo’s wel op het onderzoek. Wil je graag een keer wat langer en uitgebreider naar jullie kindje kijken, dan kun je er voor kiezen om een pretecho te maken. De echo’s worden op locatie Houten en Utrecht-Leidsche Rijn gemaakt. Op locatie Nieuwegein kun je terecht bij Echolooks.

Geslachtsbepaling

pretechoEen jongen of een meisje? Kunnen jullie niet wachten om het geslacht van je kindje te weten, kom dan vanaf 16 weken voor een geslachtsbepalende echo in 2D.

2D pretecho

Wat doet je kindje allemaal in je buik? Met een 2D echo zie je bewegende beelden van je baby in zwart-wit. Deze echo kun je gedurende de hele zwangerschap laten maken.

3D/4D pretecho

Een 3D-echo wordt uit meerdere 2D beelden opgebouwd. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld de vorm van het gezichtje te zien. 3D geeft stilstaande beelden. Dankzij de ontwikkeling van nieuwe technieken is het ook mogelijk je kindje te zien bewegen in 3 dimensionale beelden, de 4D echoscopie. Je kunt je kindje soms zien duimen of gapen.

Combipakket

Je kunt ook kiezen voor een combinatiepakket. Wij bieden je 2 combinaties aan:

  • Pakket 1: Geslachtsbepalende echo en 2D pretecho incl. USB stick
    Prijs:  € 75
  • Pakket 2: Geslachtsbepalende echo en 3D/4D pretecho incl. USB stick
    Prijs: € 115

Thuis nagenieten

Wil je de beelden van de echo graag thuis nog eens bekijken of aan familie laten zien? Dat kan. De beelden kunnen op een speciale USB-stick of DVD worden gezet.

  • Prijs USB stick voor foto's  €6,50
  • Prijs DVD/USB voor film bij 3D/4D echo €10