Others about us

Would you like to let us know how you've experienced our guidance? Then, please leave a message!

Close

Create review

Enter your review here. Your review will be immediately posted online or submitted for approval.

Rating
Name
E-mail
Message
  Send
Kelly
4112019
Inmiddels al bijna 6 weken trotse ouder. De begeleiding bij de geboortezaak was vanaf het begin heel fijn! Ik ben behoorlijk nuchter en daar werd door de verloskundigen goed op ingespeeld!
Ook tijdens de bevalling zijn we heel fijn begeleid door Sabine en Fleur! Ik voelde me op mijn gemak en hun kalmte en positieve aanmoedigingen hebben echt geholpen.

Superbedankt!
Mirjam
25102019
Na een ongebruikelijke bevalling met een top begeleding, was de keuze bij baby 2 zo gemaakt waar we verloskundige zorg zouden willen. Ook de tweede bevalling, heel gewoon dit keer:), was weer een hele fijne ervaring, we waren en zijn heel blij met Guusje, Fenneke, Janine en Karlijn. Met allemaal klikt het heel fijn.
Sandra
18102019
Geweldige begeleiding door lieve verloskundige en team. Zou zeker deze praktijk aanraden!!!!!
Lindsay
17102019
Bedankt dat ik weer zo goed begeleid ben tijdens mijn 2de zwangerschap! Het voelde weer erg fijn en vertrouwd! Ze nemen de tijd voor je en luisteren goed. De credits gaan dit keer naar Corina je bent een topper!
Nicole
17102019
Wij hebben hier fantastische begeleiding gehad. Wat een warme, fijne en kundige mensen werken hier.
Ze bieden hier ook centering pregnancy aan wat ik ook echt kan aanraden.
Joël en Maaike
15102019
In 1 woord: geweldig. De begeleiding tijdens de zwangerschap en de bevalling was heel goed.
De verloskundigen en ook de receptioniste/telefoniste tonen persoonlijke betrokkenheid en zijn zeer goed bereikbaar. De begeleiding tijdens de bevalling zelf was heel fijn. We voelden ons echt gesteund op de momenten dat dit nodig was. Een geweldige verloskundigenpraktijk!
Anke
1102019
Ik voelde me vanaf het begin af aan thuis bij de Geboortezaak. We werden serieus genomen, onze wensen werden als belangrijk gezien en er werd niets opgelegd. De verloskundigen waren altijd bereikbaar, dag en nacht, en daar hebben we ook gebruik van gemaakt. Fijne begeleiding, tijdens de zwangerschap en de bevalling. Dank!!
Jan & Sietske
1992019
Tijdens onze eerste zwangerschap zijn we begeleid door de Geboortezaak. We hoefden niet na te denken over de begeleiding voor onze tweede zwangerschap. Toen en nu zijn we heel goed begeleid. Er wordt altijd een luisterend oor geboden en je kunt altijd contact opnemen als er vragen of zorgen zijn. De begeleiding tijdens de thuis bevalling was ook heel fijn. Niets anders dan lof voor de meiden van de Geboortezaak in Nieuwegein!
Giusi & Manolo
1792019
Heel erg bedankt voor de fantastische zorg tijdens mijn zwangerschap en bevalling!
Top team :)
Audrey
292019
Op de helft van je zwangerschap overstappen naar een andere verloskundige is toch wel even je weg zoeken. Ik moet zeggen ik heb me elke controle welkom gevoeld en begrepen. Bevalling ging supergoed. Allemaal bedankt voor de begeleiding en Leonie bedankt voor de hulp tijdens de bevalling.