Others about us

Would you like to let us know how you've experienced our guidance? Then, please leave a message!

Close

Create review

Enter your review here. Your review will be immediately posted online or submitted for approval.

Rating
Name
E-mail
Message
  Send
Esmé Donselaar
2122021
Zowel tijdens mijn eerste als tweede zwangerschap ontzettend fijn geholpen door de verloskundigen van Wijk bij Duurstede. Kundig en betrokken. Maar bovenal heel persoonlijk. Dank!
Diede
17112021
De geboortezaak is een erg warme, persoonlijke en professionele praktijk! Ze nemen je altijd serieus en maken tijd voor je. Zowel de verloskundigen als de assistentes zijn erg lief en staan je goed bij.
Christel
16112021
Tijdens mijn eerste zwangerschap begeleid door het team in Leidsche Rijn. Ik heb het allemaal als erg prettig ervaren en het voelde ook persoonlijk. Ook goed geholpen tijdens de eerste weken na de bevalling, geen vraag was te veel. Heb ook Centering Pregnancy gevolgd online en dat was ook erg leuk en fijn om andere zwangeren in de buurt te ontmoeten.
Eveline de Groot
25102021
Voor de tweede keer is mijn zwangerschap begeleid door de geboortezaak Leidsche Rijn. Bij de eerste zwangerschap hebben ze op tijd gesignaleerd dat er sprake was van een groeiachterstand en ben ik doorgestuurd naar het St. Antonius en is mijn bevalling door het ziekenhuis begeleid. Tweede zwangerschap is wel helemaal door de geboortezaak begeleid. Ik vind de verloskundigen heel prettig in het contact. Ze zijn professioneel, maar toch ook persoonlijk.
Marlin
20102021
Hele fijne en persoonlijke praktijk! Je wordt serieus genomen en er wordt altijd tijd voor je gemaakt! Fijne verloskundigen en fijne assistentes!
Isabeau
19102021
Na een fijne begeleiding van onze eerste zwangerschap in Nieuwegein, ook een hele fijne en goede begeleiding gehad van onze tweede in Wijk bij Duurstede. Verloskundigen hebben veel kennis, staan altijd voor je klaar en geven vertrouwen. Heel prettig. Als we ooit nog voor een derde (mogen) gaan zouden we dit opnieuw graag onder begeleiding van de Geboortezaak (WbD) doen.
Ditty de Jong
19102021
Halverwege mijn 3e trimester ben ik overgestapt naar jullie praktijk in Leidsche Rijn, vanaf de eerste afspraak voelde ik mij direct welkom. Mijn vragen werden met eerlijkheid beantwoord en er werd naar mijn wensen geluisterd. Ondanks er een kans was op een groeiachterstand en ik in mijn 39e week nog een medische indicatie had gekregen heeft de verloskundige mij (ons) meer dan goed bijgestaan bij de onverwachtse thuisbevalling. Iets waar ik bij het idee alleen al enorme stress kreeg, heeft in dit geval meer dan goed uitgepakt waardoor alles heel soepel, rustig en kalm gegaan is. Ik kijk daarom terug op een hele fijne bevalling en de contactmomenten na de bevalling!
Marleen boogaard
5102021
Tijdens onze eerste zwangerschap erg goed begeleid door verloskundige praktijk in Wijk bij Duurstede. Ze stonden altijd voor ons klaar en met vragen konden we altijd terecht en kregen we altijd goede uitleg. Erg dankbaar voor de goede zorg
Linda
4102021
De keuze was snel gemaakt om ook onze laatste (4e zwangerschap) via de Geboortezaak te willen laten begeleiden. Het was allemaal zo vertrouwd geworden voor ons ondertussen. En de begeleiding was altijd super. Deze keer ook. Met 36 weken is ons zoontje uiteindelijk met een spoedkeizersnede en een slechte start geboren. Maar wat was het fijn dat de verloskundige vanaf het eerste moment bij ons is gebleven en ons heeft ondersteund en begeleid hierin. Wij hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen. De nazorg en het gesprek na de bevalling is heel fijn. Zeker nu het geen bevalling is geweest wat wij voor ogen hadden. Het is dat ons gezin nu echt compleet is, anders zouden wij voor een volgend kindje zeker weten weer kiezen voor de Geboortezaak.
Caty
2492021
Hele fijne begeleiding gehad bij zwangerschap en bevalling! Vooral ook fijne nazorg!