Others about us

Would you like to let us know how you've experienced our guidance? Then, please leave a message!

Close

Create review

Enter your review here. Your review will be immediately posted online or submitted for approval.

Rating
Name
E-mail
Message
  Send
Familie Bakkenes
1912022
Voor een derde keer was de begeleiding van de geboortezaak Leidsche Rijn (Team mint) weer erg fijn en vertrouwd! We hebben de afgelopen drie jaar veel lieve en ervaren verloskundigen leren kennen, ze namen de tijd en luisterende goed. Wij voelde ons enorm welkom, Bedankt! ?
Familie Kuijpers
27122021
Dit jaar ook voor mijn 2e zwangerschap weer gekozen voor de Geboortezaak en opnieuw door alle dames heel fijn begeleid! Ze denken met je mee, respecteren jouw manieren van zwanger zijn en bevallen en komen vaak met fijne oplossingen waar ik zelf nog niet aan had gedacht.
Samantha van Ewijk
14122021
Tijdens me zwangerschap erg fijn geholpen en begeleid voor de Geboortezaak locatie Wijk bij Duurstede.\\n\\nJe wordt er erg liefdevol ontvangen.\\nErg lieve verloskundige die met liefde hun werk doen!!
Priscilla
7122021
Het team van de Geboortezaak Leidsche Rijn heeft me op een fijne manier bijgestaan tijdens mijn zwangerschap. Ik had het gevoel dat ik altijd bij ze terecht kon en op ze kon rekenen. Het contact voelde altijd warm en persoonlijk. Ook de CP-bijeenkomsten zijn een aanrader, leuk om zo andere zwangeren te leren kennen uit de wijk!
Esmé Donselaar
2122021
Zowel tijdens mijn eerste als tweede zwangerschap ontzettend fijn geholpen door de verloskundigen van Wijk bij Duurstede. Kundig en betrokken. Maar bovenal heel persoonlijk. Dank!
Diede
17112021
De geboortezaak is een erg warme, persoonlijke en professionele praktijk! Ze nemen je altijd serieus en maken tijd voor je. Zowel de verloskundigen als de assistentes zijn erg lief en staan je goed bij.
Christel
16112021
Tijdens mijn eerste zwangerschap begeleid door het team in Leidsche Rijn. Ik heb het allemaal als erg prettig ervaren en het voelde ook persoonlijk. Ook goed geholpen tijdens de eerste weken na de bevalling, geen vraag was te veel. Heb ook Centering Pregnancy gevolgd online en dat was ook erg leuk en fijn om andere zwangeren in de buurt te ontmoeten.
Eveline de Groot
25102021
Voor de tweede keer is mijn zwangerschap begeleid door de geboortezaak Leidsche Rijn. Bij de eerste zwangerschap hebben ze op tijd gesignaleerd dat er sprake was van een groeiachterstand en ben ik doorgestuurd naar het St. Antonius en is mijn bevalling door het ziekenhuis begeleid. Tweede zwangerschap is wel helemaal door de geboortezaak begeleid. Ik vind de verloskundigen heel prettig in het contact. Ze zijn professioneel, maar toch ook persoonlijk.
Marlin
20102021
Hele fijne en persoonlijke praktijk! Je wordt serieus genomen en er wordt altijd tijd voor je gemaakt! Fijne verloskundigen en fijne assistentes!
Isabeau
19102021
Na een fijne begeleiding van onze eerste zwangerschap in Nieuwegein, ook een hele fijne en goede begeleiding gehad van onze tweede in Wijk bij Duurstede. Verloskundigen hebben veel kennis, staan altijd voor je klaar en geven vertrouwen. Heel prettig. Als we ooit nog voor een derde (mogen) gaan zouden we dit opnieuw graag onder begeleiding van de Geboortezaak (WbD) doen.