Others about us

Would you like to let us know how you've experienced our guidance? Then, please leave a message!

Close

Create review

Enter your review here. Your review will be immediately posted online or submitted for approval.

Rating
Name
E-mail
Message
  Send
Fonkel
1292021
Me baby en ik hebben een goede en fijne begeleiding gehad tijdens het zwangerschap en bevalling van de geboortezaak Nieuwegein.bedankt voor alles!heel veel liefde voor jullie.
Jeanine
2682021
We hebben de begeleiding van de geboortezaak Nieuwegein bij zowel onze miskraam als onze bevalling in het geboortehuis in Utrecht als zeer prettig ervaren. Ook de begeleiding tijdens de zwangerschap was erg fijn.
Claudia
1782021
Wij hebben een hele fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en de bevalling gehad van De Geboortezaak Leidsche Rijn! De medewerkers zijn zeer betrokken en kundig. Bij een eventuele volgende zwangerschap, kiezen wij zeker weer voor deze praktijk.
Jeanine
3072021
Wij hebben hele fijne begeleiding gehad van team Mint van de geboortezaak Leidsche Rijn, zowel bij de zwangerschap als de onverwachte thuisbevalling. Bedankt!
Marije
2072021
Wij hebben de Geboortezaak Houten als een hele prettige praktijk ervaren. Nadat wij eerder negatieve ervaringen hadden opgedaan met een eerste zwangerschap, kozen we nu bewust voor een andere praktijk. Hier hebben we geen spijt van gekregen. De verloskundigen zijn duidelijk kundig, nemen de tijd voor je en doen moeite om jouw persoonlijke verhaal te kennen en hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten. De informatie is helder en duidelijk; en qua bevalwensen is er veel mogelijk in onze beleving. Uiteindelijk is onze zoon thuis geboren, wat we van tevoren niet hadden gedacht. Het had alles te maken met ons vertrouwen in deze praktijk!
Karin
2072021
Toppers in Wijk bij Duurstede!
Danique
2072021
Wauw wat een prachtige ervaring heb ik gehad met alle dames van de geboortezaak Nieuwegein! Ik zou ze echt aan iedereen aanbevelen! Ze hebben mij op elk vlak goed geholpen en er goed doorheen geleid! Ga zo door :)
Niki
1472021
De verloskundigen van de Geboortezaak locatie Leidsche Rijn kan ik van harte aanbevelen! Ze zijn geduldig, vakbekwaam, meelevend en luisteren ook echt naar je. Ik kijk hierdoor heel positief terug op mijn zwangerschap en bevalling. Team mint, bedankt voor alles! Veel liefs.
Angela van den dorpe
772021
Hele lieve verloskundigen er word goed geluisterd en wat ik erg fijn vond is dat er spontaan tussendoor gebeld werd hoe het ging echt super goede zorg word er geboden en menselijke en meelevende verloskundige!!!\\n\\nSuper bedankt voor alles.\\n\\nGroetjes familie van den dorpe
Edith van Dijk
1962021
De begeleiding gedurende de zwangerschap heb ik als zeer prettig, open en serieus ervaren. Er werd goed geluisterd naar mijn zorgen en vragen werden zo goed als mogelijk beantwoord. Praktijk is goed bereikbaar en duidelijk in wanneer je moet contacten. Daarnaast heeft de verloskundige mij heel veel vertrouwen gegeven tijdens de bevalling en ook daarna geholpen bij wat je beter wel en niet kan doen en hoe om te gaan met klachten.