Others about us

Would you like to let us know how you've experienced our guidance? Then, please leave a message!

Close

Create review

Enter your review here. Your review will be immediately posted online or submitted for approval.

Rating
Name
E-mail
Message
  Send
Ditty de Jong
19102021
Halverwege mijn 3e trimester ben ik overgestapt naar jullie praktijk in Leidsche Rijn, vanaf de eerste afspraak voelde ik mij direct welkom. Mijn vragen werden met eerlijkheid beantwoord en er werd naar mijn wensen geluisterd. Ondanks er een kans was op een groeiachterstand en ik in mijn 39e week nog een medische indicatie had gekregen heeft de verloskundige mij (ons) meer dan goed bijgestaan bij de onverwachtse thuisbevalling. Iets waar ik bij het idee alleen al enorme stress kreeg, heeft in dit geval meer dan goed uitgepakt waardoor alles heel soepel, rustig en kalm gegaan is. Ik kijk daarom terug op een hele fijne bevalling en de contactmomenten na de bevalling!
Marleen boogaard
5102021
Tijdens onze eerste zwangerschap erg goed begeleid door verloskundige praktijk in Wijk bij Duurstede. Ze stonden altijd voor ons klaar en met vragen konden we altijd terecht en kregen we altijd goede uitleg. Erg dankbaar voor de goede zorg
Linda
4102021
De keuze was snel gemaakt om ook onze laatste (4e zwangerschap) via de Geboortezaak te willen laten begeleiden. Het was allemaal zo vertrouwd geworden voor ons ondertussen. En de begeleiding was altijd super. Deze keer ook. Met 36 weken is ons zoontje uiteindelijk met een spoedkeizersnede en een slechte start geboren. Maar wat was het fijn dat de verloskundige vanaf het eerste moment bij ons is gebleven en ons heeft ondersteund en begeleid hierin. Wij hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen. De nazorg en het gesprek na de bevalling is heel fijn. Zeker nu het geen bevalling is geweest wat wij voor ogen hadden. Het is dat ons gezin nu echt compleet is, anders zouden wij voor een volgend kindje zeker weten weer kiezen voor de Geboortezaak.
Caty
2492021
Hele fijne begeleiding gehad bij zwangerschap en bevalling! Vooral ook fijne nazorg!
Fonkel
1292021
Me baby en ik hebben een goede en fijne begeleiding gehad tijdens het zwangerschap en bevalling van de geboortezaak Nieuwegein.bedankt voor alles!heel veel liefde voor jullie.
Jeanine
2682021
We hebben de begeleiding van de geboortezaak Nieuwegein bij zowel onze miskraam als onze bevalling in het geboortehuis in Utrecht als zeer prettig ervaren. Ook de begeleiding tijdens de zwangerschap was erg fijn.
Claudia
1782021
Wij hebben een hele fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en de bevalling gehad van De Geboortezaak Leidsche Rijn! De medewerkers zijn zeer betrokken en kundig. Bij een eventuele volgende zwangerschap, kiezen wij zeker weer voor deze praktijk.
Jeanine
3072021
Wij hebben hele fijne begeleiding gehad van team Mint van de geboortezaak Leidsche Rijn, zowel bij de zwangerschap als de onverwachte thuisbevalling. Bedankt!
Marije
2072021
Wij hebben de Geboortezaak Houten als een hele prettige praktijk ervaren. Nadat wij eerder negatieve ervaringen hadden opgedaan met een eerste zwangerschap, kozen we nu bewust voor een andere praktijk. Hier hebben we geen spijt van gekregen. De verloskundigen zijn duidelijk kundig, nemen de tijd voor je en doen moeite om jouw persoonlijke verhaal te kennen en hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten. De informatie is helder en duidelijk; en qua bevalwensen is er veel mogelijk in onze beleving. Uiteindelijk is onze zoon thuis geboren, wat we van tevoren niet hadden gedacht. Het had alles te maken met ons vertrouwen in deze praktijk!
Karin
2072021
Toppers in Wijk bij Duurstede!