Others about us

Would you like to let us know how you've experienced our guidance? Then, please leave a message!

Close

Create review

Enter your review here. Your review will be immediately posted online or submitted for approval.

Rating
Name
E-mail
Message
  Send
Nienke
2052021
Ik ben heel tevreden over de Geboortezaak Utrecht Leidsche Rijn. Ik ben heel goed begeleid tijdens mn zwangerschap. En voor een volgende zwangerschap zou ik zeker weer voor hen kiezen. Er werken hele lieve en betrokken medewerkers.
Belinda
2642021
De verloskundigen van de Geboortezaak Wijk bij Duurstede zijn toppers! Heel betrokken en veel begrip. Ik vond een tweede bevalling best spannend door een eerdere lastige bevalling maar ik ben zo goed geholpen voor, tijdens en na mijn zwangerschap. Bedankt!
Florieke
1542021
De verloskundigen van de Geboortezaak Leidsche Rijn zijn geweldig! Ze zijn heel betrokken en vakbekwaam. Hierdoor voelde ik altijd dat ik in goede handen was. Ze hebben mijn beide zwangerschappen heel fijn en goed begeleid! Echte aanrader!
Amber
2132021
Wat een geweldige verloskundigen werken er bij De Geboortezaak Leidsche Rijn. Ze hebben mij erg goed begeleid tijdens (en na) mijn zwangerschap. Jammer dat ik tijdens de bevalling moest worden overgedragen aan het ziekenhuis, want ik had jullie ook graag bij het moment suprème gehad!
Jennifer
1832021
Twee zwangerschappen en bevallingen ben ik begeleid door de Geboortezaak Houten en ik kijk daar ontzettend positief op terug. Alle verloskundigen samen komen over als een hecht team die ieder oprecht betrokken zijn geweest bij mijn zwangerschappen en bevallingen. Het team is heel kundig en toch persoonlijk en iedere twijfel of zorg kon door hen bij mij worden weggenomen. Écht top begeleiding tijdens de meest spannende en persoonlijke momenten in mijn leven!
Judith Berrevoets
2222021
Goede ervaring. Persoonlijk en warme aandacht.
Floor
1112021
Tja, zo’n klein vakje en zoveel lof dat gaat niet passen... :-) geweldige en persoonlijke begeleiding!!!
Gaby
412021
Veel dank voor de geweldige begeleiding tijdens mijn zwangerschap en (thuis)bevalling! De kleinschaligheid van de praktijk en de deskundigheid en betrokkenheid van de verloskundigen, maken dat ik met een heel goed gevoel terugkijk op zowel de zwangerschap als bevalling. Nogmaals veel dank daarvoor!
Felice
16122020
Mijn dank is groot aan alle lieve Verloskundigen van de Geboortezaak. Tijdens mn hele zwangerschap heb ik goede zorg an hen ontvangen. Ze zijn kundig, ervaren en betrokken waardoor ik me gezien, gehoord en veilig voelde in hun handen. \nDaardoor kijk ik heel erg fijn terug op de begeleiding tijdens mijn zwangerschap door hen.
Patricia
16122020
Gedurende twee zwangerschappen/bevallingen enorm goed geholpen door de verloskundigen in Leidsche Rijn. Ze nemen al je zorgen, verzoeken en vragen in de zwangerschap serieus en begeleiden je geweldig tijdens de bevalling. Bedankt voor de goede zorgen dames!