Others about us

Would you like to let us know how you've experienced our guidance? Then, please leave a message!

Close

Create review

Enter your review here. Your review will be immediately posted online or submitted for approval.

Rating
Name
E-mail
Message
  Send
Gabrielle
15122020
Dank voor alle zorg! In het bijzonder Leonie die mijn bevalling en grootste deel van de zwangerschap heeft begeleid, dank voor alles!
Stephanie
15122020
Geboortezaak in Wijk bij Duurstede als zeer prettig ervaren. Beide keren dezelfde verloskundige gehad bij de bevalling. Als er wat is kan je ze altijd bellen, en ze nemen echt de tijd voor je.
Aafke
15122020
Ik heb het gehele zwangerschap echos en controles door de geboortezaak Antonius nieuwegein als zeer goed en prettig ervaren. Ik voelde me welkom en erg goed behandeld. Er werd met mij en mijn man meegedacht (erg prettig in een tijd waarin Corona voor de nodige onzekerheden en beperkingen zorgde), er was ruim voldoende tijd voor informatie en vragen en ook rondom de bevalling was de zorg professioneel en persoonlijk. Bedankt!
Linda
19112020
Super tevreden over de locatie in Houten. 2 zwangerschappen begeleiding en zorg gekregen van de lieve en bekwame dames. 2e kindje op de wereld geholpen door Elzemarie in het ziekenhuis. Ontzettend dankbaar voor haar steun en snelle handelen vanwege super snelle bevalling. Kan iedereen de praktijk aanraden.\nBedankt lieve dames.
Eva
17112020
Bij de Geboortezaak Leidsche Rijn al 2x geweldig begeleid. Elk van de dames heeft altijd tijd en rust voor je vragen en zorgen. Echte engelen!
Jolanda
17112020
Wat een geweldige begeleiding en goede zorg hebben we gehad van de Geboortezaak te Wijk bij Duurstede! Top hoe deze verloskundigen omgaan met de situaties waarin wij terecht kwamen. Dankzij hun deskundigheid en het snelle handelen heeft onze dochter geen schade overgehouden aan complicaties die zich voor deden in de eerste dagen na de bevalling.
Maureen
23102020
Super begeleiding gehad bij locatie Leidsche Rijn! Echt heel fijn! Alleen maar lof en zou de Geboortezaak aan iedereen aanraden! \nGoed en direct handelen bij de bevalling, helemaal naar mijn wens en voor mij opgekomen, zo fijn! En ook naderhand fijne hulp en advies voor borstontsteking en heel snel geholpen met het tongriempje van onze zoon. \nAl met al echt een heel fijne ervaring gehad door alle goede begeleiding en hulp; dank jullie wel!!!
Anna-Marie
19102020
Hele fijne professionele zorg waarbij ondanks dat er veel verloskundigen werken, iedereen op de hoogte was van ons verhaal! Dit is uniek in de huidige tijd (helaas) en geeft veel vertrouwen! We hebben jullie het meest gevoeld toen het voor ons het hardst nodig was. Voor een volgende zwangerschap komen wij zeker terug!
Busra Alci
3092020
Hele fijne praktijk locatie Leidscherijn. Mijn eerste zwangerschap duurde helaas niet zo lang en eindigde met een miskraam. Toen ben ik super goed geholpen en werd mij verteld dat ik altijd welkom ben voor vragen of gewoon zomaar een babbeltje. Mijn tweede zwangerschap meteen weer ingeschreven bij de Geboortezaak. Ik heb hele fijne begeleiding gehad en kon altijd terecht met vragen. Zelfs na mijn bevalling ben ik goed geholpen met vragen als ik even niet wist wat ik moest en wie ik moest bellen. \n\nHeel erg bedankt voor alles! Ik kom zeker weer terug bij mijn volgende zwangerschap.
Lise De Strooper
2892020
Heel fijne zorg ontvangen tijdens mijn zwangerschap van team oker in Leidsche Rijn. Elke controle echt het gevoel dat er naar me werd geluisterd en werd meegeleefd. Iedereen had duidelijk mijn geboortewensen op het netvlies en de dames waren schatten! Ashley, in het bijzonder bedankt voor de ondersteuning bij mijn bevalling. Centering Pregnancy was ook echt van meerwaarde, zelfs via zoom. Thanks Weina voor de topsfeer en je interesse en enthousiasme! Hartelijk dank voor alles!