Others about us

Would you like to let us know how you've experienced our guidance? Then, please leave a message!

Close

Create review

Enter your review here. Your review will be immediately posted online or submitted for approval.

Rating
Name
E-mail
Message
  Send
Maureen
23102020
Super begeleiding gehad bij locatie Leidsche Rijn! Echt heel fijn! Alleen maar lof en zou de Geboortezaak aan iedereen aanraden! \nGoed en direct handelen bij de bevalling, helemaal naar mijn wens en voor mij opgekomen, zo fijn! En ook naderhand fijne hulp en advies voor borstontsteking en heel snel geholpen met het tongriempje van onze zoon. \nAl met al echt een heel fijne ervaring gehad door alle goede begeleiding en hulp; dank jullie wel!!!
Anna-Marie
19102020
Hele fijne professionele zorg waarbij ondanks dat er veel verloskundigen werken, iedereen op de hoogte was van ons verhaal! Dit is uniek in de huidige tijd (helaas) en geeft veel vertrouwen! We hebben jullie het meest gevoeld toen het voor ons het hardst nodig was. Voor een volgende zwangerschap komen wij zeker terug!
Busra Alci
3092020
Hele fijne praktijk locatie Leidscherijn. Mijn eerste zwangerschap duurde helaas niet zo lang en eindigde met een miskraam. Toen ben ik super goed geholpen en werd mij verteld dat ik altijd welkom ben voor vragen of gewoon zomaar een babbeltje. Mijn tweede zwangerschap meteen weer ingeschreven bij de Geboortezaak. Ik heb hele fijne begeleiding gehad en kon altijd terecht met vragen. Zelfs na mijn bevalling ben ik goed geholpen met vragen als ik even niet wist wat ik moest en wie ik moest bellen. \n\nHeel erg bedankt voor alles! Ik kom zeker weer terug bij mijn volgende zwangerschap.
Lise De Strooper
2892020
Heel fijne zorg ontvangen tijdens mijn zwangerschap van team oker in Leidsche Rijn. Elke controle echt het gevoel dat er naar me werd geluisterd en werd meegeleefd. Iedereen had duidelijk mijn geboortewensen op het netvlies en de dames waren schatten! Ashley, in het bijzonder bedankt voor de ondersteuning bij mijn bevalling. Centering Pregnancy was ook echt van meerwaarde, zelfs via zoom. Thanks Weina voor de topsfeer en je interesse en enthousiasme! Hartelijk dank voor alles!
Annika
2492020
Hele fijne begeleiding gehad tijdens de zwangerschap en bevalling door de Geboortezaak Houten. Bedankt daarvoor!
Sandra
1082020
Hele fijne tijd gehad zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling met lieve dames van geboortenzaak team Nieuwegein.

Dankje wel lieve schatten
Ferny
1472020
Ik heb een fijne ervaring gehad tijdens mijn zwangerschap, bevalling en kraamweek. Wat een lieve mensen werken hier en ze denken goed met je mee. Ik heb een gezellige fijne tijd met jullie gehad. Geboortezaak Wijk bij Duurstede
Ilse
172020
Een fijne zwangerschap gehad mede dankzij de goede begeleiding van het vriendelijke en deskundige team van Houten. Het was leuk om deel te nemen aan de centering pregnancy.
Eva
1662020
Hele goede en warme begeleiding gehad van het team uit Houten. Bedankt hiervoor!!
Hanneke
1662020
Hele fijne begeleiding gehad bij de Geboortezaak Nieuwegein. Wat een lieve verloskundigen allemaal! Ook kijk ik terug op een fijne bevalling, door de ondersteuning van Maartje!