Menu
https://www.degeboortezaak.nl/ervaringen

Ervaring delen

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Marlin
20102021
Hele fijne en persoonlijke praktijk! Je wordt serieus genomen en er wordt altijd tijd voor je gemaakt! Fijne verloskundigen en fijne assistentes!
Isabeau
19102021
Na een fijne begeleiding van onze eerste zwangerschap in Nieuwegein, ook een hele fijne en goede begeleiding gehad van onze tweede in Wijk bij Duurstede. Verloskundigen hebben veel kennis, staan altijd voor je klaar en geven vertrouwen. Heel prettig. Als we ooit nog voor een derde (mogen) gaan zouden we dit opnieuw graag onder begeleiding van de Geboortezaak (WbD) doen.
Ditty de Jong
19102021
Halverwege mijn 3e trimester ben ik overgestapt naar jullie praktijk in Leidsche Rijn, vanaf de eerste afspraak voelde ik mij direct welkom. Mijn vragen werden met eerlijkheid beantwoord en er werd naar mijn wensen geluisterd. Ondanks er een kans was op een groeiachterstand en ik in mijn 39e week nog een medische indicatie had gekregen heeft de verloskundige mij (ons) meer dan goed bijgestaan bij de onverwachtse thuisbevalling. Iets waar ik bij het idee alleen al enorme stress kreeg, heeft in dit geval meer dan goed uitgepakt waardoor alles heel soepel, rustig en kalm gegaan is. Ik kijk daarom terug op een hele fijne bevalling en de contactmomenten na de bevalling!
Alies
17102021
Niet erg tevreden. Klachten worden over het algemeen afgedaan als dat hoort erbij. Begeleiding na de bevalling was erg slecht
Marleen boogaard
5102021
Tijdens onze eerste zwangerschap erg goed begeleid door verloskundige praktijk in Wijk bij Duurstede. Ze stonden altijd voor ons klaar en met vragen konden we altijd terecht en kregen we altijd goede uitleg. Erg dankbaar voor de goede zorg
Linda
4102021
De keuze was snel gemaakt om ook onze laatste (4e zwangerschap) via de Geboortezaak te willen laten begeleiden. Het was allemaal zo vertrouwd geworden voor ons ondertussen. En de begeleiding was altijd super. Deze keer ook. Met 36 weken is ons zoontje uiteindelijk met een spoedkeizersnede en een slechte start geboren. Maar wat was het fijn dat de verloskundige vanaf het eerste moment bij ons is gebleven en ons heeft ondersteund en begeleid hierin. Wij hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen. De nazorg en het gesprek na de bevalling is heel fijn. Zeker nu het geen bevalling is geweest wat wij voor ogen hadden. Het is dat ons gezin nu echt compleet is, anders zouden wij voor een volgend kindje zeker weten weer kiezen voor de Geboortezaak.
Caty
2492021
Hele fijne begeleiding gehad bij zwangerschap en bevalling! Vooral ook fijne nazorg!
Fonkel
1292021
Me baby en ik hebben een goede en fijne begeleiding gehad tijdens het zwangerschap en bevalling van de geboortezaak Nieuwegein.bedankt voor alles!heel veel liefde voor jullie.
Jeanine
2682021
We hebben de begeleiding van de geboortezaak Nieuwegein bij zowel onze miskraam als onze bevalling in het geboortehuis in Utrecht als zeer prettig ervaren. Ook de begeleiding tijdens de zwangerschap was erg fijn.
Claudia
1782021
Wij hebben een hele fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en de bevalling gehad van De Geboortezaak Leidsche Rijn! De medewerkers zijn zeer betrokken en kundig. Bij een eventuele volgende zwangerschap, kiezen wij zeker weer voor deze praktijk.