Menu
https://www.degeboortezaak.nl/ervaringen

Ervaring delen

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Jeanine
3072021
Wij hebben hele fijne begeleiding gehad van team Mint van de geboortezaak Leidsche Rijn, zowel bij de zwangerschap als de onverwachte thuisbevalling. Bedankt!
Marije
2072021
Wij hebben de Geboortezaak Houten als een hele prettige praktijk ervaren. Nadat wij eerder negatieve ervaringen hadden opgedaan met een eerste zwangerschap, kozen we nu bewust voor een andere praktijk. Hier hebben we geen spijt van gekregen. De verloskundigen zijn duidelijk kundig, nemen de tijd voor je en doen moeite om jouw persoonlijke verhaal te kennen en hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten. De informatie is helder en duidelijk; en qua bevalwensen is er veel mogelijk in onze beleving. Uiteindelijk is onze zoon thuis geboren, wat we van tevoren niet hadden gedacht. Het had alles te maken met ons vertrouwen in deze praktijk!
Karin
2072021
Toppers in Wijk bij Duurstede!
Danique
2072021
Wauw wat een prachtige ervaring heb ik gehad met alle dames van de geboortezaak Nieuwegein! Ik zou ze echt aan iedereen aanbevelen! Ze hebben mij op elk vlak goed geholpen en er goed doorheen geleid! Ga zo door :)
Niki
1472021
De verloskundigen van de Geboortezaak locatie Leidsche Rijn kan ik van harte aanbevelen! Ze zijn geduldig, vakbekwaam, meelevend en luisteren ook echt naar je. Ik kijk hierdoor heel positief terug op mijn zwangerschap en bevalling. Team mint, bedankt voor alles! Veel liefs.
Angela van den dorpe
772021
Hele lieve verloskundigen er word goed geluisterd en wat ik erg fijn vond is dat er spontaan tussendoor gebeld werd hoe het ging echt super goede zorg word er geboden en menselijke en meelevende verloskundige!!!\\n\\nSuper bedankt voor alles.\\n\\nGroetjes familie van den dorpe
Edith van Dijk
1962021
De begeleiding gedurende de zwangerschap heb ik als zeer prettig, open en serieus ervaren. Er werd goed geluisterd naar mijn zorgen en vragen werden zo goed als mogelijk beantwoord. Praktijk is goed bereikbaar en duidelijk in wanneer je moet contacten. Daarnaast heeft de verloskundige mij heel veel vertrouwen gegeven tijdens de bevalling en ook daarna geholpen bij wat je beter wel en niet kan doen en hoe om te gaan met klachten.
Nienke
2052021
Ik ben heel tevreden over de Geboortezaak Utrecht Leidsche Rijn. Ik ben heel goed begeleid tijdens mn zwangerschap. En voor een volgende zwangerschap zou ik zeker weer voor hen kiezen. Er werken hele lieve en betrokken medewerkers.
Belinda
2642021
De verloskundigen van de Geboortezaak Wijk bij Duurstede zijn toppers! Heel betrokken en veel begrip. Ik vond een tweede bevalling best spannend door een eerdere lastige bevalling maar ik ben zo goed geholpen voor, tijdens en na mijn zwangerschap. Bedankt!
Florieke
1542021
De verloskundigen van de Geboortezaak Leidsche Rijn zijn geweldig! Ze zijn heel betrokken en vakbekwaam. Hierdoor voelde ik altijd dat ik in goede handen was. Ze hebben mijn beide zwangerschappen heel fijn en goed begeleid! Echte aanrader!