Menu
https://www.degeboortezaak.nl/ervaringen?p=10

Ervaring delen

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mail
Bericht
  Versturen
Suzanne
1972018
Wat een geweldige team bij de geboortezaak in Wijk bij Duurstede. Ik had niet bepaald een fijne zwangerschap en wat klachten. Ik kom ten alle tijden bellen en kwamen zelfs bij mij langs. Dat was erg fijn! Ook tijdens de bevalling werd ik erg goed begeleid. Niks anders dan lof voor deze kanjers! Ik zou ze iedereen aanraden!
Daphne
352018
Wat een leuk team van dames bij Geboortezaak Leidsche Rijn (Het Zand)! Ik ben zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling goed begeleid door jullie. Het is inmiddels alweer 8 weken geleden de bevalling, maar het was een zeer fijne ervaring mede door de zeer fijne begeleiding. Bedankt voor alle goede zorgen voor mij, mijn partner en onze dochter!
Rianne
1842018
Centering pregnancy bij de praktijk in Houten was een prettige manier om mij voor te bereiden op de komst van onze tweede dochter. De aanwezigheid van een kraamverzorgende bij de bijeenkomsten was een goede aanvulling. Toen de bevalling in de vroege ochtend begon was Juliette snel ter plaatse en goed op de hoogte van mijn wensen. Ik voelde dat ik zelf de regie had over mijn bevalling, gesteund door Juliette.
Lianne
3132018
Het is inmiddels al weer bijna 19 maanden geleden dat ik ben bevallen maar nog steeds ben ik blij dat ik voor Alnatal (nu de geboortezaak) heb gekozen. Tijdens de zwangerschap goede begeleiding. Bij onzekerheden kon ik altijd bellen en toen ik bij 34 weken om de 5 min weeen had en 2 cm ontsluiting werd er adequaat gehandeld. Uiteindelijk liep ik overtijd. Omdat ik buiten de regio woon zouden mijn kraambed controles overgenomen worden door de verloskundige in mijn regio. Helaas hadden we een traumatische bevalling en mijn dochter een slechte start dus verbleven we in het WKZ en het Ronald McDonald huis. De verloskundigen van Alnatal zijn 3 keer langs geweest in het RMD huis. Wat een betrokkenheid! Ik zou zo weer voor dit topteam kiezen!
Danielle
1632018
Een praktijk waar je je welkom voelt, waar ervaren verloskundige werken en je een goede begeleiding krijgt. Wat wil je nog meer?!
Roxanne
1332018
Mijn zwangerschap kwam totaal onverwacht, bleek ook verder te zijn dan eerst gedacht maar desondanks werd ik heel goed geinformeerd en geholpen bij alles. Ik had naar mijn idee een unieke situatie, ben slechthorend en heb een man die geen nederlands sprak maar daar werd heel goed rekening mee gehouden, ze pasten zich goed aan. Ze vonden het ook helemaal niet erg als ik bij een kleine bezorgheid een sms stuurde of dergelijk, had echt het gevoel dat ze altijd klaarstaan voor way je ook maar nodig hebt, ze zijn bereid om je alle benodogde hulp en informatie te bieden. Hele fijne ervaring, hele fijne mensen, een hele fijne praktijk!
Els
1332018
Wat hebben jullie ons super fijn begeleidt (utrecht lr). Persoonlijke begeleiding en ruimte om mijn wensen te bespreken.
Ook de centring pregnancy beviel erg goed.
Ik kijk dankzij jullie goede begeleiding erg positief terug op mijn zwangerschap en bevalling.
Mirjam
132018
Wij hebben een super fijne ervaring met de geboortezaak in Wijk bij Duurstede. Ook al werd ik overgenomen door het ziekenhuis, alle verloskundigen bleven betrokken bij mij. En het voelde zo oprecht. Heel blij met deze lieve dames!
Jolien
1812018
Wat een fijne praktijk (Utrecht - Leidsche Rijn), zeker een aanrader! We kijken terug op een zeer goede begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Ze waren duidelijk in wat we van ze konden verwachten, betrokken en keken naar onze persoonlijke situatie en wat daarbij het beste paste. Hierbij was er veel (alle) ruimte voor onze eigen inbreng en wensen. En ook niet onbelangrijk: er mocht ook gelachen worden (vooral tijdens de Centering Pregnancy bijeenkomsten - ook een aanrader).
Chantal
1712018
Complimenten voor de praktijk in Wijk bij Duurstede. De begeleiding was erg prettig en betrokken, en op de cruciale momenten waren ze erg begripvol en voelde we ons gesteund. Alle verloskundigen waren professioneel, vriendelijk en namen de tijd voor ons. Ik zou deze praktijk zeker aanraden.