Menu
https://www.degeboortezaak.nl/ervaringen?p=11

Ervaring delen

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mail
Bericht
  Versturen
Joyce
912018
Wat een fijne begeleiding, ook deze keer weer. De verloskundige van de locatie Nieuwegein maakte dat er ruimte was voor eigen regie. Er wordt goed geluisterd en rekening gehouden met de wensen en behoeften. Ook van onze peuter. De zwangerschap, bevalling en kraamtijd was een gezamenlijk proces. In de kraamweek waren jullie er iedere dag om tranen te drogen en onzekerheden weg te nemen. Het vertrouwen in ons en onze dochter maakte dat we konden gaan genieten. Meiden top gedaan en bedankt voor alles. Grote zus vraagt regelmatig of jullie niet komen vandaag!
Jantine
27122017
Wat een fijne praktijk is de Geboortezaak! We voelden ons vanaf het begin welkom door de vriendelijkheid en hartelijkheid van zowel praktijkassistenten als verloskundigen. Organisatorisch liep het soepel en de afspraken waren prettig. Tijdens de zwangerschap vond ik met name het meedenken over de (thuis)bevalling fijn. 'Rust' was hierbij voor mij een belangrijk thema en dat was er ook (ook al ging de bevalling supersnel).
Dank voor de fijne begeleiding en de betrokken nazorg!
Diana
20122017
Wij kijken terug op een mooie periode met begeleiding via De Geboortezaak Nieuwegein. De verloskundigen zijn allen even professioneel, vriendelijk en geven je een heel vertrouwd gevoel. Wij hebben ons vanaf het eerste moment heel erg welkom gevoeld. Tijdens de zwangerschap konden wij direct terecht als wij ons zorgen maakten. We werden altijd serieus genomen en dat was heel erg fijn. Bedankt voor alle goede zorgen, jullie zijn kanjers!
Kim visser
24112017
Later in mijn zwangerschap pas bij de geboorte zaak gekomen ivm een verhuizing. Best spannend om in een later stadium van je zwangerschap naar een nieuwe praktijk te moeten. Al heb ik maar drie bezoekjes gebracht, toch kijk ik er plezierig op terug. Er werd goed naar mij geluisterd en ben direct gerustgesteld. Een hele positieve vergelijking / ervaring ten opzichte van mijn vorige praktijk. Mijn hobby zal het niet worden maar dankZij Amber kijk ik terug op een hele mooie bevalling. Een ervaring die mij nooit meer afgepakt kan worden!!!!! Kanjer bedankt en wellicht zien we elkaar in de toekomst. Groeten Kim,marnix & lauren Cato
Anoeshka
16112017
Ik wil jullie nog hartelijk danken voor de bijzondere zorg vorig jaar. Jullie brengen niet alleen een kind op de wereld, maar maken een gezin. De fantastische begeleiding van de bevalling en de zeer betrokken nazorg vind ik bijzonder. Het volle vertrouwen in de thuisbevalling. Met slechts ons en de verloskundige (kraamzorg kwam helaas pas na de bevalling) als gerocked! Maar vertrouwen het vertrouwen in ons als gezin en de nabegeleiding en jullie hart.. Wij zijn naar Nijmegen verhuisd anders zou ik heel graag nog een voor jullie kiezen. Prachtig dat er nog zo met het hart gewerkt wordt en daarbij ook nog ongelooflijk professioneel. Chapeau! Keep up the good work. Bij deze dames wil je zijn.
Nancy
14112017
Een hele fijne verloskundigepraktijk! Zelf heb ik deel genomen aan Centering Pregnancy en dit is zeker aan te raden! Naast dat er meer tijd is om onderwerpen te bespreken en bruikbare informatie te ontvangen is het ook erg leuk om met mede zwangeren ervaringen uit te wisselen, zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling. Naast de CP ook de andere verloskundigen gezien tijdens andere afspraken zodat er geen onbekende gezichten meer waren. De begeleiding is zeer goed, persoonlijk, deskundig en het vak wordt door een ieder met passie/plezier uitgevoerd. Ondanks dat ik tijdens de bevalling werd overgedragen aan het ziekenhuis werd er uit persoonlijke betrokkenheid nog contact opgenomen over hoe de bevalling verder verlopen was. Ook na de bevalling kun je voor vragen nog bij hen terecht. Bij een volgende zwangerschap zou ik zonder twijfel weer voor De Geboortezaak kiezen!
Hanneke
5102017
De geboortezaak Leidsche Rijn:

Wat een mooi stel mensen bij elkaar. Ik heb een fijne begeleiding gehad en ze hebben me super goed voorbereid op deze bevalling, waar ik ontzettend bang voor was en tegen op zag.
Wat een andere ervaring. Deze keer is mijn wolk roze (niet alleen omdat t een meisje is) en dat is mede mogelijk gemaakt door deze groep vrouwen.

Bedankt!!!!! En wie weet tot ziens.
Elsbeth
3182017
Wij hebben als gezin 4 keer mogen genieten van jullie goede zorgen.
We zouden iedereen de geboorte zaak in Wijk bij Duurstede aanraden.
De verloskundige nemen de tijd voor je als dit nodig is. Ze betrekken de andere kinderen bij de controles als deze mee waren. Nemen vragen waar je mee zit/komt serieus en je gaat met een gerustgesteld gevoel weer naar huis na een controle afspraak.
Helaas hebben wij nooit mogen ervaren hoe een bevalling met jullie begeleiding zou zijn, maar de kraamweek verzorging die jullie bieden is super!

Bedankt!
Imke Vermeulen
3052017
De begeleiding van mijn zwangerschap bij De Geboortezaak in Leidsche Rijn was super en met name de Centering Pregnancy-bijeenkomsten (CP) zijn echt een aanrader. Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat ik hierover las op de website en dacht "dat is niks voor mij". Bij de intake wist Weina me alsnog te overtuigen met als argument dat je altijd nog kunt overstappen op individuele controles. Maar na 2 of 3 sessies met de groep is het geen seconde meer in me opgekomen om te stoppen. De CP heeft mijn zwangerschap enorm verrijkt: In gesprek met anderen die geen CP doen bleek hoeveel informatie je opdoet tijdens de bijeenkomsten. Door ideeën en ervaringen uit te wisselen leer je enorm veel van elkaar én kun je je ei kwijt als je daar behoefte aan hebt. De begeleiding door Weina en Fleur was altijd heel prettig, gezellig, persoonlijk, ontspannen én leerzaam. Vol energie ga je na 2u CP weer naar huis en kijk je uit naar de volgende bijeenkomst. Kortom: doen!
De Geboortezaak Utrecht-Leidsche Rijn
122017
Wat een leuke verloskundigen werken hier! Hun aanpak is vlot, duidelijk en warm, maar zonder getut. Bovendien doet deze praktijk aan CenteringPregnancy - controles in groepsverband, twee uur per drie weken en dat is echt een fantastische en heel gezellige manier om heel bewust met je zwangerschap bezig te zijn.