Menu
https://www.degeboortezaak.nl/ervaringen

Ervaring delen

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Dewi
1092018
Ondanks dat mijn zwangerschap niet verlopen is hoe we hadden gehoopt wil ik alle verloskundigen van de praktijk in Houten onwijs bedanken voor de begeleiding in deze moeilijke periode. Natuurlijk is het voor jullie voornamelijk een prachtige baan met veel blijdschap. Desondanks weten jullie ook zeer kundig om te gaan met moeilijke situaties. Ik draag jullie een warm hart toe en hoop voor een tweede zwangerschap bij jullie te bevallen van een gezond kindje.
Nelleke
2182018
Twee keer begeleid en thuis bevallen onder begeleiding van Philine. Beide als zeer positief ervaren. Kundig, nuchter en professioneel!
Jolanda
1782018
Begeleid door geboortezaak Wijk bij Duurstede. Enorm goede ervaring (bij beide zwangerschappen trouwens). Het was wederom geen fijne zwangerschap (hyperemesis gravidarum tot 20 weken), maar wat een fijne begripvolle empathische begeleiding! Super lieve, ervaren verloskundigen die altijd voor je klaar staan!
Lydia
1582018
Begeleiding gehad van geboortezaak wijk bij Duurstede. Wat een topteam! Hele goede en fijne begeleiding gehad tijdens zwangerschap en bevalling. Zeker aan te bevelen!
Chrissy
1482018
Voor mijn tweede kindje ben ik begeleid door de geboortezaak Houten. Erg fijne en kundige meiden, die goed luisteren en de tijd nemen voor je. Ik kon er altijd terecht met mijn vragen en zorgen. Ik ben erg tevreden!!
Dinja
2472018
Hele fijne en betrokken zorgverleners bij de geboortezaak Houten! Heb een top begeleiding gehad en altijd het gevoel gekregen dat ze echt luisterden naar mij. Ik zou ze iedereen aanraden!
Suzanne
1972018
Wat een geweldige team bij de geboortezaak in Wijk bij Duurstede. Ik had niet bepaald een fijne zwangerschap en wat klachten. Ik kom ten alle tijden bellen en kwamen zelfs bij mij langs. Dat was erg fijn! Ook tijdens de bevalling werd ik erg goed begeleid. Niks anders dan lof voor deze kanjers! Ik zou ze iedereen aanraden!
Daphne
352018
Wat een leuk team van dames bij Geboortezaak Leidsche Rijn (Het Zand)! Ik ben zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling goed begeleid door jullie. Het is inmiddels alweer 8 weken geleden de bevalling, maar het was een zeer fijne ervaring mede door de zeer fijne begeleiding. Bedankt voor alle goede zorgen voor mij, mijn partner en onze dochter!
Rianne
1842018
Centering pregnancy bij de praktijk in Houten was een prettige manier om mij voor te bereiden op de komst van onze tweede dochter. De aanwezigheid van een kraamverzorgende bij de bijeenkomsten was een goede aanvulling. Toen de bevalling in de vroege ochtend begon was Juliette snel ter plaatse en goed op de hoogte van mijn wensen. Ik voelde dat ik zelf de regie had over mijn bevalling, gesteund door Juliette.
Lianne
3132018
Het is inmiddels al weer bijna 19 maanden geleden dat ik ben bevallen maar nog steeds ben ik blij dat ik voor Alnatal (nu de geboortezaak) heb gekozen. Tijdens de zwangerschap goede begeleiding. Bij onzekerheden kon ik altijd bellen en toen ik bij 34 weken om de 5 min weeen had en 2 cm ontsluiting werd er adequaat gehandeld. Uiteindelijk liep ik overtijd. Omdat ik buiten de regio woon zouden mijn kraambed controles overgenomen worden door de verloskundige in mijn regio. Helaas hadden we een traumatische bevalling en mijn dochter een slechte start dus verbleven we in het WKZ en het Ronald McDonald huis. De verloskundigen van Alnatal zijn 3 keer langs geweest in het RMD huis. Wat een betrokkenheid! Ik zou zo weer voor dit topteam kiezen!