Menu
https://www.degeboortezaak.nl/ervaringen?p=3

Ervaring delen

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mail
Bericht
  Versturen
Sandra
1082020
Hele fijne tijd gehad zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling met lieve dames van geboortenzaak team Nieuwegein.

Dankje wel lieve schatten
chai
2872020
Team nieuwegein, Lieve dames en fijne begeleiding tot de bevalling na. Vond jammer dat ik 3 uur snachts uur na me bevalling weg gestuurd werd terwijl ik nog aangaf dat ik moe was en wou wachten tot de ochtend. Het is toch wel een dingetje dat me is bij gebleven.
Ferny
1472020
Ik heb een fijne ervaring gehad tijdens mijn zwangerschap, bevalling en kraamweek. Wat een lieve mensen werken hier en ze denken goed met je mee. Ik heb een gezellige fijne tijd met jullie gehad. Geboortezaak Wijk bij Duurstede
Ilse
172020
Een fijne zwangerschap gehad mede dankzij de goede begeleiding van het vriendelijke en deskundige team van Houten. Het was leuk om deel te nemen aan de centering pregnancy.
Eva
1662020
Hele goede en warme begeleiding gehad van het team uit Houten. Bedankt hiervoor!!
Hanneke
1662020
Hele fijne begeleiding gehad bij de Geboortezaak Nieuwegein. Wat een lieve verloskundigen allemaal! Ook kijk ik terug op een fijne bevalling, door de ondersteuning van Maartje!
Anouk van de Bovenkamp
1462020
Heel fijne zorg ontvangen tijdens mijn zwangerschap van het team in Leidsche Rijn. Elke controle echt het gevoel dat ze je kennen ook als je een andere verloskundige treft dan voorgaande afspraken. Ze dragen (blijkbaar) goed over en bereiden afspraken goed voor door ingelezen te zijn. Dat geeft een prettige, betrokken samenwerking. Centering Pregnancy groep was echt van meerwaarde en de begeleiding bij de bevalling heel erg fijn en gelijkwaardig. Gek dat je zo nauw contact hebt en dan paar weken na de bevalling elkaar helemaal niet meer treft... Ontzettend bedankt!
Susanne
1632020
Wat een fijne begeleiding van de dames in Leidsche Rijn! Ik heb mijn zwangerschap als zeer bijzonder ervaren & de goede, duidelijke en liefdevolle ondersteuning heeft daaraan bijgedragen!
Sylvia
532020
Drie heerlijke zwangerschappen gehad, mede dankzij de top- verloskundigen uit Wijk BIJ Duurstede.

Geweldige begeleiding van liefdevolle mensen.

Ik mis jullie stiekem wel een beetje. Bedankt allemaal
Elja
2622020
Erg fijne begeleiding gehad door de dames van het team in Wijk bij Duurstede gedurende het gehele traject. Je voelt je erg welkom en gehoord. Stuk voor stuk erg lief, kundig en betrokken. Wat een verschil met de praktijk waar ik onder begeleiding was bij mijn andere 2 kinderen. Nu ook voor het eerst thuis bevallen. Ik ben tijdens mijn bevalling super begeleid waardoor ik hier met heel veel liefde en geluk op terug kijk! Dank jullie wel!