Menu
https://www.degeboortezaak.nl/ervaringen

Ervaring delen

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Angela van den dorpe
772021
Hele lieve verloskundigen er word goed geluisterd en wat ik erg fijn vond is dat er spontaan tussendoor gebeld werd hoe het ging echt super goede zorg word er geboden en menselijke en meelevende verloskundige!!!\\n\\nSuper bedankt voor alles.\\n\\nGroetjes familie van den dorpe
Edith van Dijk
1962021
De begeleiding gedurende de zwangerschap heb ik als zeer prettig, open en serieus ervaren. Er werd goed geluisterd naar mijn zorgen en vragen werden zo goed als mogelijk beantwoord. Praktijk is goed bereikbaar en duidelijk in wanneer je moet contacten. Daarnaast heeft de verloskundige mij heel veel vertrouwen gegeven tijdens de bevalling en ook daarna geholpen bij wat je beter wel en niet kan doen en hoe om te gaan met klachten.
Nienke
2052021
Ik ben heel tevreden over de Geboortezaak Utrecht Leidsche Rijn. Ik ben heel goed begeleid tijdens mn zwangerschap. En voor een volgende zwangerschap zou ik zeker weer voor hen kiezen. Er werken hele lieve en betrokken medewerkers.
Belinda
2642021
De verloskundigen van de Geboortezaak Wijk bij Duurstede zijn toppers! Heel betrokken en veel begrip. Ik vond een tweede bevalling best spannend door een eerdere lastige bevalling maar ik ben zo goed geholpen voor, tijdens en na mijn zwangerschap. Bedankt!
Florieke
1542021
De verloskundigen van de Geboortezaak Leidsche Rijn zijn geweldig! Ze zijn heel betrokken en vakbekwaam. Hierdoor voelde ik altijd dat ik in goede handen was. Ze hebben mijn beide zwangerschappen heel fijn en goed begeleid! Echte aanrader!
Amber
2132021
Wat een geweldige verloskundigen werken er bij De Geboortezaak Leidsche Rijn. Ze hebben mij erg goed begeleid tijdens (en na) mijn zwangerschap. Jammer dat ik tijdens de bevalling moest worden overgedragen aan het ziekenhuis, want ik had jullie ook graag bij het moment suprème gehad!
Jennifer
1832021
Twee zwangerschappen en bevallingen ben ik begeleid door de Geboortezaak Houten en ik kijk daar ontzettend positief op terug. Alle verloskundigen samen komen over als een hecht team die ieder oprecht betrokken zijn geweest bij mijn zwangerschappen en bevallingen. Het team is heel kundig en toch persoonlijk en iedere twijfel of zorg kon door hen bij mij worden weggenomen. Écht top begeleiding tijdens de meest spannende en persoonlijke momenten in mijn leven!
Judith Berrevoets
2222021
Goede ervaring. Persoonlijk en warme aandacht.
Floor
1112021
Tja, zo’n klein vakje en zoveel lof dat gaat niet passen... :-) geweldige en persoonlijke begeleiding!!!
Gaby
412021
Veel dank voor de geweldige begeleiding tijdens mijn zwangerschap en (thuis)bevalling! De kleinschaligheid van de praktijk en de deskundigheid en betrokkenheid van de verloskundigen, maken dat ik met een heel goed gevoel terugkijk op zowel de zwangerschap als bevalling. Nogmaals veel dank daarvoor!