Menu
https://www.degeboortezaak.nl/ervaringen

Ervaring delen

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Sylvia
532020
Drie heerlijke zwangerschappen gehad, mede dankzij de top- verloskundigen uit Wijk BIJ Duurstede.

Geweldige begeleiding van liefdevolle mensen.

Ik mis jullie stiekem wel een beetje. Bedankt allemaal
Elja
2622020
Erg fijne begeleiding gehad door de dames van het team in Wijk bij Duurstede gedurende het gehele traject. Je voelt je erg welkom en gehoord. Stuk voor stuk erg lief, kundig en betrokken. Wat een verschil met de praktijk waar ik onder begeleiding was bij mijn andere 2 kinderen. Nu ook voor het eerst thuis bevallen. Ik ben tijdens mijn bevalling super begeleid waardoor ik hier met heel veel liefde en geluk op terug kijk! Dank jullie wel!
Anneke de Bruine
1722020
Ik heb de begeleiding als erg prettig ervaren tijdens mijn zwangerschap, bevalling en kraamweek. Wat een liefdevol personeel werkt hier!
Isabeau
1422020
Zeer waardevolle, duidelijke en lieve begeleiding zowel tijdens de zwangerschap, de bevalling en erna. Ik zou "De geboortezaak Nieuwegein" bij iedereen aanbevelen en zelf ook opnieuw voor deze praktijk kiezen bij een evt. volgende zwangerschap.
Ashna Ramsaran
1322020
Ben drie keer goed begeleid en ondersteund. Uiteindelijk medisch bevallen, maar zou zo weer voor jullie kiezen. Een warm team met top verloskundigen.
Shanna
2112020
Fijne begeleiding en een betrokken team in Houten, met genoeg ruimte voor vragen en overleg. Heel erg bedankt voor het ondersteunen tijdens deze bijzondere tijd!
Suzanne
2112020
Ook deze keer heel fijn begeleid door de dames van geboortezaak Wijk bij Duurstede! Erg vriendelijk en erg betrokken. Echte aanrader!
Ouassima
2112020
Hele fijne zorg gehad in Leidsche Rijn. Ook erg prettig begeleid tijdens de bevalling.
Esmé
30122019
Zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling en het kraambed zeer fijn begeleid door de verloskundigen uit Wijk bij Duurstede. Vakkundig, meedenkend, geduldig maar vooral ontzettend betrokken. We voelden ons altijd serieus genomen. Dank jullie wel voor alles!
Alexandra
29122019
Iedereen van de Geboortezaak Leidsche Rijn is heel warmhartig en betrokken. Ik voelde me erg thuis en ik ben heel goed begeleid. Zelfs na de bevalling was er nog warm contact.