https://www.degeboortezaak.nl/ervaringen_480____NL

Ervaring delen

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering:
Naam:
E-mail:
Bericht:
Versturen
Esther
1772019
Zo jammer dat je na je bevalling weer afscheid van ze moet nemen...
Bedankt voor de fantastische zorg tijdens mijn zwangerschap en bevalling!
Linda
1772019
Wat een fantastisch team!
Wij voelde ons enorm welkom!
Bedankt!
Marieke
1462019
Wat een goed team! Ik/ we hebben hele goede en deskundige begeleiding gehad, waardoor we met veel vertrouwen de bevalling tegemoet gingen. Ik kon altijd met vragen bij jullie terecht en heb me nooit een nummer gevoeld. Bedankt!
Debbie
1362019
Leuke praktijk met fantastische meiden die altijd voor je klaarstaan.3 zwangerschappen hier begeleid en meer dan tevreden! Bedankt!
Lilian de Reuver
2052019
Ik wil jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen tijdens mijn zwangerschap en tijdens/na mijn bevalling. Ik voelde me altijd welkom, jullie geven de juiste adviezen, hebben een luisterend oor, kortom een fantastisch team van verloskundigen en assistenten. Als je zwanger bent, kies voor de geboortezaak!

Joyce, michael en riva
1452019
We zijn erg blij met de ondersteuning naar de bevalling toe, maar helemaal tijdens de bevalling! Er werd zo goed en adequaat gereageerd en al onze wensen tijdens de becslling zijn uitgekomen. dankjewel Simone!
Frankleyn, Lieke & Bodhi
652019
We zijn zeer tevreden over de begeleiding die we hebben ontvangen op de De Geboortezaak. Vooral de Centering Pregnancy sessies heb ik al zeer nuttig, vertrouwelijk en als gezellig ervaren. Vanavond is de laatste sessie waar alle kersverse moeders hun kleine meenemen, ben erg benieuwd!!
Sabine en Else
2442019
Wat zijn wij goed begeleid tijdens de zwangerschap en met name bij de bevalling. De verloskundige die de bevalling begeleidde, was positief, deskundig en straalde vertrouwen uit. Ook merkten we goed dat ze ons bevalplan volgde. We kijken, mede dankzij haar, erg positief terug op de bevalling. Bedankt!
Maud
2242019
Halverwege mijn zwangerschap bij de geboortezaak Nieuwegein gekomen, maar de zorg was direct goed en voelde vertrouwd! Ik heb zelf niks hoeven regelen qua overdracht van de vorige praktijk.
De zorg was erg persoonlijk en heb mij altijd erg op m’n gemak gevoeld!
Na de bevalling heb ik de huis bezoekjes als erg prettig ervaren en in overleg zijn ze nog een keertje extra gekomen. Geen gezeur over een drukke agenda, maar echt oog voor ons als gezin.
Erg tevreden dus!!!
Nienke
1832019
De geboortezaak Houten heeft een prettige sfeer waar ik me op mijn gemak voelde. Ik hoefde nooit lang te wachten op mijn afspraak, kreeg goede informatie en begeleiding. Fijn ook dat ze zelf echo's doen en je daarvoor niet naar een andere locatie hoeft.
 Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina