De Geboortezaak
is er voor jou

Omdat aandacht voor jou voorop staat, werken we per locatie in een vast team van verloskundigen. We hebben een uitgestrekt werkgebied met verschillende spreekuurlocaties. Zo zijn we altijd dichtbij en leren we jullie écht kennen.

Anderen over ons

Jouw wegwijzer

Als je voor de eerste keer zwanger bent, kan er veel nieuwe informatie op je afkomen. Of je bent al een keer bevallen en neemt deze ervaring mee. Wij lopen met je mee, leggen uit, halen drempels weg en zorgen dat jij je veilig voelt.

Verloskundigenpraktijk Utrecht
Jouw zwangerschap

Jouw zwangerschap

Elke zwangere heeft een eigen leven. De een moet het wat rustiger aan doen, de ander is nog erg actief. Wij luisteren naar je, adviseren je, remmen je zonodig af, sturen je bij, maar laten vooral jouw zwangerschap van jou zijn.

Jouw wensen

Wil je graag in een ziekenhuis bevallen? Of liever in je eigen huis? Heb je nog meer ideeën? Praat erover en we denken met je mee, zodat jij je alleen maar op jouw bevalling hoeft te richten.

Verloskundigenpraktijk Jouw wensen
Verloskundige altijd dichtij

Jouw zorg

Jij hoeft je geen zorgen te maken! We werken in een breed netwerk samen met specialisten in de geboortezorg. We hebben nauwe samenwerking met de ziekenhuizen in de regio. We kunnen hen altijd inschakelen. Ons team heeft veel ervaring, maar geniet van elke nieuwe bevalling alsof het de eerste is, omdat het jullie kindje is.