Pretecho, als jullie je kindje nog langer willen bewonderen

Tijdens de standaard echo’s wordt jullie veel verteld over de ontwikkeling van je kindje en kun je mee kijken naar je kindje. De nadruk ligt tijdens deze echo’s wel op het onderzoek. Wil je graag langer en uitgebreider naar jullie kindje kijken, dan kun je er voor kiezen om een pretecho te maken.

Bij De Geboortezaak kun je terecht voor verschillende soorten pretecho's, waarbij je kan kiezen tussen 2D en 3D techniek. We beschikken over de nieuwste apparatuur waarmee we o.a. HD live! bewegende beelden kunnen maken. 

Geslachtsbepaling

pretechoEen jongen of een meisje? Kunnen jullie niet wachten om het geslacht van je kindje te weten, kom dan vanaf 14 weken voor een geslachtsbepalende echo in 2D. Meestal kan deze echo via de buik gemaakt worden, maar soms is het nodig om dit via een vaginale echo te doen.

2D pretecho

Wat doet je kindje allemaal in je buik? Met een 2D echo zie je bewegende beelden van je baby in zwart-wit. Deze echo kun je gedurende de hele zwangerschap laten maken. De mooiste beelden krijg je tot 36 weken, daarna ligt het kindje meestal ingedaald in het bekken. 

3D/4D pretecho

Een 3D-echo wordt uit meerdere 2D beelden opgebouwd. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld de vorm van het gezichtje te zien. 3D geeft stilstaande beelden. Dankzij de ontwikkeling van nieuwe technieken is het ook mogelijk je kindje te zien bewegen in 3 dimensionale beelden, de 4D echoscopie. Je kunt je kindje soms zien duimen of gapen. Een 3D/4D echo is mogelijk tussen 26-32 weken, rond 28 weken zie je de mooiste beelden. 

Combipakket

Je kunt ook kiezen uit voor een combinatiepakket. We bieden je 2 combinaties aan:

Pakket 1 Geslachtsbepalende echo en 2D met USB stick € 70 

Pakket 2 Geslachtsbepalende echo en 3/4D met USB stick € 115  

Thuis nagenieten

Wil je de beelden van de echo graag thuis nog eens bekijken of aan familie laten zien? Dat kan. De beelden kunnen op een speciale USB-stick worden gezet.

  • Prijs USB stick € 10

Echo kado geven?

Voor alle opa's & oma's die hun toekomstige kleinkind willen bewonderen: geef je zwangere (schoon)dochter een echobon kado... hopelijk mag je mee! Ze zijn te koop bij onze assistentes op alle locaties.