Others about us

Would you like to let us know how you've experienced our guidance? Then, please leave a message!

Close

Create review

Enter your review here. Your review will be immediately posted online or submitted for approval.

Rating
Name
E-mail
Message
  Send
Els
1332018
Wat hebben jullie ons super fijn begeleidt (utrecht lr). Persoonlijke begeleiding en ruimte om mijn wensen te bespreken.
Ook de centring pregnancy beviel erg goed.
Ik kijk dankzij jullie goede begeleiding erg positief terug op mijn zwangerschap en bevalling.
Mirjam
132018
Wij hebben een super fijne ervaring met de geboortezaak in Wijk bij Duurstede. Ook al werd ik overgenomen door het ziekenhuis, alle verloskundigen bleven betrokken bij mij. En het voelde zo oprecht. Heel blij met deze lieve dames!
De Geboortezaak Utrecht-Leidsche Rijn
122017
Wat een leuke verloskundigen werken hier! Hun aanpak is vlot, duidelijk en warm, maar zonder getut. Bovendien doet deze praktijk aan CenteringPregnancy - controles in groepsverband, twee uur per drie weken en dat is echt een fantastische en heel gezellige manier om heel bewust met je zwangerschap bezig te zijn.
De Geboortezaak Utrecht-Leidsche Rijn
122017
Wat een fijne begeleiding! Iedereen is even lief en behulpzaam. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en jullie namen altijd alle tijd voor me. Ook tijdens de bevalling ben ik heel erg goed geholpen! Raar om nu niet meer op controle te hoeven komen! Onze oudste dochter zal het ook gaan missen, zij vond het altijd geweldig om de babydokter te helpen!
Bedankt voor alles!
De Geboortezaak Utrecht-Leidsche Rijn
122017
Wat een mooie organisatie.
Vorig jaar meegedaan aan het concept CenteringPregnancy en heb daar bijzonder veel aan gehad. Alles komt aan bod wat betreft de zwangerschap maar ook de bevalling en kraamperiode worden besproken. Geen vraag of onderwerp is te gek.
De verloskundigen zijn stuk voor stuk geweldige mensen,hebben alle geduld van de wereld en steunen je door dik en dun.
De Geboortezaak Wijk bij Duurstede
122017
Prettig dat de verloskundige ook met elkaar overleggen als er iets met jou of de baby is en dat ze allemaal op de hoogte zijn en wat er eventueel gedaan moet worden.
De Geboortezaak Wijk bij Duurstede
122017
Ze nemen echt de tijd voor je. Zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Denken met je mee en geven goede adviezen. Echt een top team!
De Geboortezaak Wijk bij Duurstede
122017
Rondom de bevalling duidelijke afspraken, werd goed bemoedigd en kreeg veel positieve feedback. Ik kijk terug naar een prettige bevalling en ben daarom ook niet bang voor een tweede bevalling!
De Geboortezaak Houten
122017
Ik heb veel extra gebruik moeten maken van jullie ruime bereikbaarheid. Fijn dat het altijd serieus werd genomen.
De Geboortezaak Houten
122017
Jullie zien veel zwangeren, moeders en baby’s, en toch gaven jullie mij het gevoel dat ik de enige kraamvrouw was met de mooiste baby.