Others about us

Would you like to let us know how you've experienced our guidance? Then, please leave a message!

Close

Create review

Enter your review here. Your review will be immediately posted online or submitted for approval.

Rating
Name
E-mail
Message
  Send
Rowi & Robin
29112019
Allereerst bedankt voor alles! Wij hebben ons altijd enorm welkom gevoeld bij de geboortezaak, er werken mensen met een warm hart. Tijdens onze zwangerschap zijn er een aantal spannende dingen aanbod gekomen, maar jullie wisten hier goed mee om te gaan. Fijne gesprekken en een duidelijke uitleg. Jullie hebben een super team, jullie handelen op de juiste manier. Mijn bevalling is uit eindelijk medisch geworden.
Kelly
22112019
Super fijn team! Heel goed geholpen en meedenkend ondanks dat ik overgenomen werd door het ziekenhuis.
Zowel bij me eerste maar ook 2de zwangerschap. Ga zo door Geboortezaak!
wilma
21112019
Iedereen is betrokken en professioneel. Super begeleid na een heftige bevalling in het ziekenhuis. Voor de tweede keer een super goede ervaring met de geboortezaak.
Rosanne
14112019
Ik ben erg tevreden met mijn begeleiding van team mint bij mijn 2e zwangerschap. Iedereen is zeer betrokken, professioneel en geven je de ruimte om alles te bespreken. Ook de begeleiding tijdens de bevalling was top. Bovendien vond ik het nabespreken en de nazorg erg fijn. Dat was ik niet gewend bij mijn 1e medische bevalling. Kortom een zeer fijne ervaring gehad bij de geboortezaak.
Alex & Jiska
14112019
Voor iedereen die twijfelt, de geboorte zaak is een aanrader! Empatisch, bekwaam personeel wat graag met je meedenkt en luistert naar jou. Heftige bevalling gehad, maar alle lof voor Weina, zowel tijdens de bevalling als tijdens het natraject. Fijn dat je van begin van je zwangerschap tot een paar week erna bij het team terecht kan. Telefonisch of per e-mail, ze zijn goed bereikbaar. Bedankt team Mint!
Mariam
11112019
Fijne evaring gehad bij de geboortezaak.
Kelly
4112019
Inmiddels al bijna 6 weken trotse ouder. De begeleiding bij de geboortezaak was vanaf het begin heel fijn! Ik ben behoorlijk nuchter en daar werd door de verloskundigen goed op ingespeeld!
Ook tijdens de bevalling zijn we heel fijn begeleid door Sabine en Fleur! Ik voelde me op mijn gemak en hun kalmte en positieve aanmoedigingen hebben echt geholpen.

Superbedankt!
Mirjam
25102019
Na een ongebruikelijke bevalling met een top begeleding, was de keuze bij baby 2 zo gemaakt waar we verloskundige zorg zouden willen. Ook de tweede bevalling, heel gewoon dit keer:), was weer een hele fijne ervaring, we waren en zijn heel blij met Guusje, Fenneke, Janine en Karlijn. Met allemaal klikt het heel fijn.
Sandra
18102019
Geweldige begeleiding door lieve verloskundige en team. Zou zeker deze praktijk aanraden!!!!!
Lindsay
17102019
Bedankt dat ik weer zo goed begeleid ben tijdens mijn 2de zwangerschap! Het voelde weer erg fijn en vertrouwd! Ze nemen de tijd voor je en luisteren goed. De credits gaan dit keer naar Corina je bent een topper!