Others about us

Would you like to let us know how you've experienced our guidance? Then, please leave a message!

Close

Create review

Enter your review here. Your review will be immediately posted online or submitted for approval.

Rating
Name
E-mail
Message
  Send
Stefanie
1542022
Iedereen was altijd heel vriendelijk, deskundig en oprecht belangstellend. Ik heb me vanaf het eerste contact in goede handen gevoeld. Bedankt!
Carmen Liskamp-Eskens
1342022
Deskundige verloskundigen met een luisterend oor, goede begeleiding, meedenken en informatie op maat. Al met al een superfijne ervaring overgehouden aan zwangerschap en bevalling; grotendeels dankzij jullie!
Judith
1522022
Super fijne ervaring tijdens zwangerschap en bevalling. Luisterend oor en goede zorg!
Zahrae
1522022
Jullie hebben mij super goed geholpen. Hier werken alleen maar lieve mensen die altijd voor je klaar staan en je keuzes respecteren!
Femke
2512022
Ik heb een zeer goede ervaring gehad bij Geboortezaak Leidsche Rijn, zowel tijdens mijn zwangerschap als tijdens mijn bevalling. Ze hadden oog voor mijn wensen, en gaven mij goede support. Bedankt!!
Judith
2312022
Ik ben ontzettend fijn geholpen bij De Geboortezaak Leidsche Rijn. Een warm, professioneel team dat echt oog voor je heeft en met je meedenkt. Ik zou het iedereen aanraden.
Familie Bakkenes
1912022
Voor een derde keer was de begeleiding van de geboortezaak Leidsche Rijn (Team mint) weer erg fijn en vertrouwd! We hebben de afgelopen drie jaar veel lieve en ervaren verloskundigen leren kennen, ze namen de tijd en luisterende goed. Wij voelde ons enorm welkom, Bedankt! ?
Familie Kuijpers
27122021
Dit jaar ook voor mijn 2e zwangerschap weer gekozen voor de Geboortezaak en opnieuw door alle dames heel fijn begeleid! Ze denken met je mee, respecteren jouw manieren van zwanger zijn en bevallen en komen vaak met fijne oplossingen waar ik zelf nog niet aan had gedacht.
Samantha van Ewijk
14122021
Tijdens me zwangerschap erg fijn geholpen en begeleid voor de Geboortezaak locatie Wijk bij Duurstede.\\n\\nJe wordt er erg liefdevol ontvangen.\\nErg lieve verloskundige die met liefde hun werk doen!!
Priscilla
7122021
Het team van de Geboortezaak Leidsche Rijn heeft me op een fijne manier bijgestaan tijdens mijn zwangerschap. Ik had het gevoel dat ik altijd bij ze terecht kon en op ze kon rekenen. Het contact voelde altijd warm en persoonlijk. Ook de CP-bijeenkomsten zijn een aanrader, leuk om zo andere zwangeren te leren kennen uit de wijk!