Anderen over ons

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Lilian de Reuver
2052019
Ik wil jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen tijdens mijn zwangerschap en tijdens/na mijn bevalling. Ik voelde me altijd welkom, jullie geven de juiste adviezen, hebben een luisterend oor, kortom een fantastisch team van verloskundigen en assistenten. Als je zwanger bent, kies voor de geboortezaak!

Joyce, michael en riva
1452019
We zijn erg blij met de ondersteuning naar de bevalling toe, maar helemaal tijdens de bevalling! Er werd zo goed en adequaat gereageerd en al onze wensen tijdens de becslling zijn uitgekomen. dankjewel Simone!
Frankleyn, Lieke & Bodhi
652019
We zijn zeer tevreden over de begeleiding die we hebben ontvangen op de De Geboortezaak. Vooral de Centering Pregnancy sessies heb ik al zeer nuttig, vertrouwelijk en als gezellig ervaren. Vanavond is de laatste sessie waar alle kersverse moeders hun kleine meenemen, ben erg benieuwd!!
Sabine en Else
2442019
Wat zijn wij goed begeleid tijdens de zwangerschap en met name bij de bevalling. De verloskundige die de bevalling begeleidde, was positief, deskundig en straalde vertrouwen uit. Ook merkten we goed dat ze ons bevalplan volgde. We kijken, mede dankzij haar, erg positief terug op de bevalling. Bedankt!
Maud
2242019
Halverwege mijn zwangerschap bij de geboortezaak Nieuwegein gekomen, maar de zorg was direct goed en voelde vertrouwd! Ik heb zelf niks hoeven regelen qua overdracht van de vorige praktijk.
De zorg was erg persoonlijk en heb mij altijd erg op m’n gemak gevoeld!
Na de bevalling heb ik de huis bezoekjes als erg prettig ervaren en in overleg zijn ze nog een keertje extra gekomen. Geen gezeur over een drukke agenda, maar echt oog voor ons als gezin.
Erg tevreden dus!!!
Nienke
1832019
De geboortezaak Houten heeft een prettige sfeer waar ik me op mijn gemak voelde. Ik hoefde nooit lang te wachten op mijn afspraak, kreeg goede informatie en begeleiding. Fijn ook dat ze zelf echo's doen en je daarvoor niet naar een andere locatie hoeft.
Silke Smit-Brouwer
1812019
Een fantastische begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling, door de persoonlijke aandacht, betrokkenheid en goede informatie! Bedankt!
Janneke
22112018
De geboortezaak Wijk bij Duurstede heeft mij begeleid bij mijn tweede zwangerschap en ik vind ze echt top! De verloskundigen zijn heel prettig in het contact, invoelend, geruststellend waar nodig, geen vraag te gek of te veel, heel betrouwbaar en inhoudelijk merkbaar deskundig, laagdrempelig en als het erop aankomt doorpakkers die vertrouwen en steun geven. Heel dankbaar voor deze fijne begeleiding voor, tijdens en na de bevalling, bedankt!
Lieke
21112018
Begeleiding door fijne en deskundige mensen in Leidsche Rijn. Open, vriendelijk en betrokken.
Ik voelde mij prettig en thuis bij de Geboortezaak LR.. De persoonlijke benadering (ondanks grote praktijk) was top en geen vraag te veel. Tijdens de Centering heb ik veel informatie gekregen ter voorbereiding op de bevalling en de te maken keuzes, waardoor ik de bevalling vol vertrouwen tegemoet zag.
Bianca
20112018
Ik vond de Center Pregnancy bijeenkomsten bij de Geboortezaak Leidsche Rijn echt van toegevoegde waarde. Fijn om zo voorbereid te worden op de bevalling en de tijd daarna, super dat de partners erbij betrokken worden. Ik zou deze praktijk iedereen aanraden, ik heb mij altijd gehoord gevoeld, wanneer of waarover ik ook belde. Allemaal prettige verloskundigen die weten wat je nodig hebt.