Anderen over ons

Wil je laten weten hoe je onze begeleiding hebt ervaren? Laat dan een berichtje achter! 

Sluiten

Bericht aanmaken

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Nienke
1832019
De geboortezaak Houten heeft een prettige sfeer waar ik me op mijn gemak voelde. Ik hoefde nooit lang te wachten op mijn afspraak, kreeg goede informatie en begeleiding. Fijn ook dat ze zelf echo's doen en je daarvoor niet naar een andere locatie hoeft.
Silke Smit-Brouwer
1812019
Een fantastische begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling, door de persoonlijke aandacht, betrokkenheid en goede informatie! Bedankt!
Janneke
22112018
De geboortezaak Wijk bij Duurstede heeft mij begeleid bij mijn tweede zwangerschap en ik vind ze echt top! De verloskundigen zijn heel prettig in het contact, invoelend, geruststellend waar nodig, geen vraag te gek of te veel, heel betrouwbaar en inhoudelijk merkbaar deskundig, laagdrempelig en als het erop aankomt doorpakkers die vertrouwen en steun geven. Heel dankbaar voor deze fijne begeleiding voor, tijdens en na de bevalling, bedankt!
Lieke
21112018
Begeleiding door fijne en deskundige mensen in Leidsche Rijn. Open, vriendelijk en betrokken.
Ik voelde mij prettig en thuis bij de Geboortezaak LR.. De persoonlijke benadering (ondanks grote praktijk) was top en geen vraag te veel. Tijdens de Centering heb ik veel informatie gekregen ter voorbereiding op de bevalling en de te maken keuzes, waardoor ik de bevalling vol vertrouwen tegemoet zag.
Bianca
20112018
Ik vond de Center Pregnancy bijeenkomsten bij de Geboortezaak Leidsche Rijn echt van toegevoegde waarde. Fijn om zo voorbereid te worden op de bevalling en de tijd daarna, super dat de partners erbij betrokken worden. Ik zou deze praktijk iedereen aanraden, ik heb mij altijd gehoord gevoeld, wanneer of waarover ik ook belde. Allemaal prettige verloskundigen die weten wat je nodig hebt.
Tamara
17102018
Van begin tot eind fijne begeleiding bij de zwangerschap door het team Wijk bij Duurstede. Het betrof ons eerste kindje dus wij begonnen nogal clueless aan deze zwangerschap. Rustig, duidelijk en met respect voor ons en onze wensen hebben we alles samen doorlopen. Absoluut een positieve ervaring!
Ilona
16102018
Wat een fijne praktijk is geboortezaak Wijk bij Duurstede!
Heel betrokken en leuk team verloskundigen met kennis van zaken, zeker een aanrader voor deze regio!
Super bedankt voor de fijne tijd tijdens onze zwangerschap!
Linda
9102018
Team Oker van Leidsche Rijn heeft ons tijdens mijn zwangerschap en bevalling uitstekend begeleid. Alle verloskundigen zijn deskundig, down to earth, geven goede adviezen en hebben tussendoor tijd voor een gezellig praatje. Ook konden we merken dat jullie als team goed op elkaar zijn ingespeeld en altijd goed voorbereid een afspraak ingaan. Mede door jullie begeleiding kunnen we terug kijken op een hele mooie zwangerschap en goede bevalling! Bedankt hiervoor!
Souad
2492018
Hallo lieve verloskundigen van de Geboortezaak,

We zijn intussen bijna 6 maanden verder maar ik wil jullie alsnog enorm bedanken voor de super begeleiding tijdens mijn 2 zwangerschappen. Door de hectiek van de kraamperiode/verhuizing heb ik niet meer de kans gehad om langs te komen voor een nacontrole. Dus bij deze... bedankt! Jullie hebben me fantastisch begeleid tijdens beide zwangerschappen.

Lieve groetjes uit Brabant,

Bernadette
2492018
Dank jullie wel team Oker uit Utrecht dat ik met veel plezier kan terug kijken op mijn zwangerschap (al was deze niet zonder kwaaltjes) en een hele mooie bevalling in het ziekenhuis en toch in bad. Jullie hebben mij het vertrouwen gegeven wat ik nodig had om zo ontspannen mogelijk te bevallen, het bad en lachgas hielpen natuurlijk ook. De borstvoeding was even wennen maar nu dat goed loopt is het grote genieten begonnen. Ik zie jullie nog bij de nacontrole.